Banner 980x90

Par 14 474 eiro Salacgrīvā atjaunos Jahtu laukumu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Otrdien, 26.aprīlī noslēgts līgums ar SIA "Egu būve" par Jahtu laukuma labiekārtošanu. Kopējās darbu izmaksas ir 14 474 eiro, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Līdz maija beigām plāno atjaunot veco bāku, sakārtot betona konstrukcijas un kāpnes noeju uz Jahtu piestātni. Tāpat būs atjaunoti soliņi pie upes un labiekārtots Jahtu laukums – ierīkotas puķu dobes, celiņi un to apmalītes, uzstādīti soliņi.

Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs stāsta: "Diemžēl iepirkuma aizkavēšanās dēļ nevarējām labiekārtot Jahtu laukumu Lielās talkas laikā, bet mēs maijā rīkosim pasākumu un aicināsim iedzīvotājus palīgā izveidotajās dobēs sastādīt augus un puķes. Paldies iedzīvotājiem, kuri atsaucās un ir ziedojuši augus Jahtu laukumam, to vēl var un vajag darīt, augu saraksts ir publicēts novada mājas lapā. Radīsim kopā pilsētas centrā skaistu un sakoptu vietu."

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)