Banner 980x90

Par zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" īpašniekiem kļuvuši Māris Trankalis un Arnolds Babris

Rīga, 5.nov., LETA. Par zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" īpašniekiem kļuvuši kompānijas valdes loceklis un izpilddirektors Māris Trankalis un kompānijas valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris, liecina publiskotais paziņojums Oficiālās regulētās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā.

Paziņojumā teikts, ka SIA "A Corporation" un SIA "Baltic Finance & Capital" ir pārdevušas visas tām piederošās "Brīvā viļņa" akcijas SIA "Mūsu investīciju fonds", kura īpašnieki, pēc "Firmas.lv" datiem, ir Trankalis (50,21%) un Babris (49,79%).

Tāpat "Firmas.lv" informācija liecina, ka "A Corporation" un arī "Baltic Finance & Capital" kopš 2018.gada 24.oktobra pieder Kanādā reģistrētajai kompānijai "Nordburg Nordic L.P.", kuras patiesā labuma guvēji ir Baltkrievijas pilsonis Denis Damme un Ukrainas pilsone Anna Oniščenko.

Savukārt līdz šā gada 24.oktobrim "Baltic Finance & Capital" vienīgais īpašnieks bija "Baltic International Bank" līdzīpašnieks Valērijs Belokoņs, bet "A Corporation" vienīgais īpašnieks bija "Baltic International Bank" līdzīpašnieks Vilorijs Belokoņs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Brīvā viļņa" apgrozījums šogad pirmajā pusgadā bija 3,7 miljoni eiro, kas ir par 19% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 35,4% - līdz 316 591 eiro.

Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)