Banner 980x90

Pērn samazinājies festivāla "Positivus" rīkotāja apgrozījums

Foto: Artis Leinišs/ LETA
Foto: Artis Leinišs/ LETA
Pērn par 46% samazinājies mūzikas un mākslas festivāla "Positivus" rīkotāja uzņēmuma "Positivus" apgrozījums, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums pērn bija 1,51 miljons eiro, bet 2014.gadā - 2,82 miljoni eiro. Pērn uzņēmums cieta 2788 eiro zaudējumus, kamēr 2014.gadā strādāja ar 93 106 eiro peļņu.

Vadības ziņojumā teikts, ka pērn notikušā devītā festivāla "Positivus" organizācija bijusi veiksmīga. Tomēr rīkoti arī vairāki neliela apjoma koncerti, kas neesot bijuši veiksmīgi, līdz ar to arī samazinājies uzņēmuma apgrozījums.

Pērn ciestos zaudējumus plānots segt no nākamo gadu peļņas, norādīts vadības ziņojumā.

Šogad jūlijā uzņēmums organizēs kārtējo, jau desmito festivālu "Positivus", kā arī iecerēts rīkot vairākus citus koncertus, atzīmēts vadības ziņojumā.

SIA "Posituvus" dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 71 100 eiro. "Positivus" īpašnieki ir uzņēmuma valdes loceklis Ģirts Majors (60% daļu), Linda Andersone (20%) un Andis Zusts (20%).

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, uzņēmumam "Positivus" pilnībā pieder pērn 12.martā dibinātā SIA "Positivus Production" un 2006.gada 9.februārī dibinātā SIA "Positivus Event", kas pērn apgrozīja 154 210 eiro un nopelnīja 4794 eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)