Banner 980x90

Piektdien uz divām stundām slēgs satiksmi Vidzemē uz tilta pār Salacu

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Piektdien, 2.septembrī, no plkst.9.10 līdz plkst.11.10 slēgs satiksmi Staicelē uz tilta pār Salacu uz reģionālā autoceļa Ainaži-Matīši (P15), aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi".

Šajā laikposmā uz 68 metrus garā tilta tiks veikti betonēšanas darbi.

Tiltu slēgs pilnībā uz divām stundām, un satiksme tiks organizēta ar regulētājiem un ceļa zīmēm. Braucot no Valmieras puses, apbraukšana Staicelē ir iespējama aptuveni 200 metrus pirms tilta, nogriežoties pa kreisi uz Audēju ielu. Otra iespēja - aptuveni 2,4 kilometrus pirms tilta, braucot no Valmieras puses, apbraukt pa valsts reģionālo autoceļu Staicele-Puršēni-Rozēni (V118) caur Puršēniem.

Būvdarbi uz tilta notiek pēc Alojas novada domes pasūtījuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)