Banner 980x90

"Citadele" slēgs klientu apkalpošanas centru Salacgrīvā

No otrdienas, 1.marta bankas "Citadele" klientus Salacgrīvā apkalpos Limbažu filiāle, un Salacgrīvā esošais klientu apkalpošanas centrs tiks slēgts.

Klientu ērtībām Salacgrīvā tiks organizēti mobilās filiāles izbraukumi un klienti joprojām varēs saņemt finanšu konsultācijas klātienē, informē "Citadele".

Klientiem Salacgrīvā pieejams "Citadeles" diennakts bankomāts ar naudas izmaksas funkciju, kas atrodas degvielas uzpildes stacijā "Statoil", Viļņu ielā 4, Salacgrīvā.

Drīzumā Salacgrīvā plānots izvietot otru "Citadeles" bankomātu ar naudas iemaksas un izmaksas funkciju.

Salacgrīvas klientu apkalpošanas centra klientiem būs iespēja saņemt konsultācijas arī pa tālruni pie Limbažu filiāles klientu apkalpošanas speciālistiem. Tāpat klienti var zvanīt pa bankas diennakts tālruni 67010000.

Bankas "Citadele" filiāle Limbažos strādā darbadienās no plkst.8.30 līdz plkst.17.30.

Saskaņā ar Latvijas Komercbanku asociācijas datiem "Citadele" ir pēc aktīviem septītā lielākā banka Latvijā.

Banka "Citadele" 2015.gada trīs ceturkšņos strādāja ar 17,38 miljonu eiro peļņu, savukārt "Citadeles" koncerns pērn deviņos mēnešos strādāja ar 23,3 miljonu eiro tīro peļņu.

Bankas "Citadele" 75% plus vienas akcijas īpašnieks ir starptautiska investoru grupa, ko pārstāv investīciju kompānija "Ripplewood Advisors LLC". Otrs bankas akcionārs ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka, kuras īpašumā ir 25% mīnus viena akcija.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)