Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā Ceturtdienā" viesosies grupa "Momend"

Šīs nedēļas ceturtdienā, 4.oktobrī Radio Valmiera ēterā satiksim grupu Momend. Jūnijā laiduši klajā savu debijas albumu Episodes of Trust un aizvadījuši lielisku open air koncertu sezonu visas vasaras garumā, Momend atgriežas pie koncertiem klubos. Runā, ka viņi dosies arī Latvijas un Baltijas valstu koncerttūrē, bet pirms tam pa ceļam iegriezīsies Radio Valmiera studijā. Raidījuma sākums plkst.20.00 un to visu varēs apskatīt mūsu mājas lapā: www.radiovalmiera.lv (video tiešraide).

Sākotnēji vārds Momend nebija saistīts ar kādu muzikālu grupējumu vai ko tamlīdzīgu. Pašā sākumā bija Kārlis, kurš vienatnē gan radīja, gan atrādīja muzikālo materiālu uz lielākām un mazākām skatuvēm gan Rīgā, gan Valmierā un citviet. 2009.gada nogalē viņam piepulcējas bundzinieks Normans un tagad viņi jau uzstājas kā duets Momend. Laikam, ejot viņi satikuši arī pārējos – Elvis (ģitāra), Jurģis (basģitāra) un Baiba (taustiņi). 2012.gada vasarā nāk klajā viņu debijas albums Episodes of Trust.

Tomēr šīs nav pirmās dziesmas, kuras laistas klajā zem Momend vārda. Jau kopš 2009.gada vairākās radiostacijās dzirdama Stormy Weather, kurai savulaik bija arī lieliski panākumi Radio Valmiera Top20. Tāpat klausītājiem jau labi pazīstama kompozīcija ar nosaukumu Sand And Water. Šobrīd aktuālākais singls grupas repertuārā ir dziesma Two Sides, kas ierakstīta kopā ar jauno un talantīgo Aneti Kozlovsku.

Jau kopš pašiem pirmsākumiem Momend arvien uzlabo savu spēlētprasmi, radot arvien niansētāku, dinamiskāku un liriskāku skaņu. Uzvarējuši vairākos jauno mūziķu konkursos un spēlējuši neskaitāmos vasaras mūzikas festivālos ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē. Par savu pieredzi Momend izstāstīs jau šo ceturtdien, 4.oktobrī sākot no plkst.20.00. Raidījumu, protams, papildināsim ar krietnu devu labas mūzikas akustiskās noskaņās.

Radio Valmiera FM 106,8 Rīgā; FM 103,9 Madonā; FM 98,1 Valmierā; FM 96,4 Straupē; FM 93,5 Limbažos; FM 90,2 Alūksnē un FM 88,8 Salacgrīvā. Kā arī tiešraide internetā: www.radiovalmiera.lv
Vairāk par grupu: http://www.draugiem.lv/momend/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)