Banner 980x90

Reformu partija nosauc pašvaldību vēlēšanu līderus

Reformu partijas (RP) pārstāvji sestdien, 26.janvārī, politiskā spēka domes sēdē nosauca arī pašvaldību vēlēšanu līderus Zemgalē, Vidzemē un Latgalē.

Jelgavā viens no saraksta līderiem būs Mārtiņš Vadzis, tā klātesošos informēja RP valdes loceklis Edmunds Jurēvics, norādīdams, ka visus kandidātus šodien neatklās. Pats Jurēvics kandidēs Tukumā.

Bauskā par RP mēra kandidātu kļūt tiks aicināts Māris Freimanis, bet Jēkabpilī viens no līderiem būs Jānis Beinarovičs - kaut gan nav zināms, vai šajā pilsētā politiskais spēks neveidos kopīgu sarakstu ar citiem partneriem. Koknesē RP līderis būšot Dainis Vingris.

RP mugurkauls Latgalē ir nodaļas Daugavpilī, Rēzeknē, Balvos un Preiļos, atbalsta grupas Līvānos un Madonā un aktīvi atbalstītāji Kārsavas, Baltinavas un vairākos citos novados, norādīja RP valdes loceklis un Saeimas deputāts Juris Viļums.

Viņš uzsvēra, ka RP gatavojas startēt visās Latgales pašvaldībās - ja ne atsevišķā sarakstā, tad blokā ar citiem spēkiem, piemēram, Rēzeknē.

Viļums akcentēja, ka Daugavpilī RP rindās ar jaunu sparu darboties ir sākusi pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova (RP), un partijas nodaļai ir liels izaicinājums parādīt labu rezultātu vēlēšanās. Saistībā ar Preiļiem valdes loceklis vērsa uzmanību uz līderi Jāzepu Šņepstu.

Savukārt Jūrmalā RP vēlēšanās pārstāvēs Silvija Vīksniņa, Alūksnē - Valda Zeltiņa, Siguldā - Solvita Andžāne, Smiltenē - Jānis Zālītis, Valkā - Sarmis Zauska un Valmierā - Kaspars Gross, aģentūru LETA informēja Saeimas deputāts Romualds Ražuks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)