Banner 980x90

Sākas pieteikšanās Salacgrīvas novada atklātajam čempionātam galda tenisā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
 Salacgrīvas sporta un atpūtas komplekss "Zvejnieku parks" sadarbībā ar Salacgrīvas novada domi rīko Salacgrīvas novada atklāto čempionātu galda tenisā. Galda tenisa turnīrs notiks Salacgrīvā, Rīgas ielā 2b (2.stāvā),  laika posmā no 16.janvāra līdz 30.martam (aprīlim), pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā. 

Galda tenisa turnīra organizatori aicina visus kuri vēlas aizpildīt garos ziemas vakarus vai brīvdienas, uzspēlējot galda tenisu, piedalīties šajā turnīrā. Šī tenisa turnīra maksimālais dalībnieku skaits ir 16 dalībnieki.

Par piedalīšanos galda tenisa turnīrā dalībnieki paziņo elektroniski ar e-pasta starpniecību marite.jankovska@salacgriva.lv vai pa tālruni 64041553 vai 28626884. Pieteikšanās termiņš līdz š.g.16.janvārim plkst.16.00. Apakšgrupu izloze notiks 17.janvārī plkst.8.30.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)