Banner 980x90

Salacgrīvā notiks Otrais Reņģēdāju festivāls

Valmiera, 2.maijs, LETA. Salacgrīvā, Ostmalas laukumā 20.maijā plkst.10 notiks Otrais Reņģēdāju festivāls, aģentūru LETA informēja Reņģēdāju Festivāla satura vadītājs Dzintris Kolāts.

Festivālā būs iespējams baudīt un iepazīt reņģes, kā arī saņemt reņģes no tikko krastā piebraukušiem zvejniekiem. Notiks arī reņģu pavāru sacensības un būs iespēja apmeklēt amatnieku tirdziņu un vērot pašdarbnieku kolektīvu priekšnesumus.

Ar ziņojumu par latviešiem kā reņģēdājiem nāks klajā tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS vadītājs Arnis Kaktiņš.

Tāpat festivāla apmeklētāji varēs vērot dažādus paraugdemonstrējumus un apmeklēt Jūras spēku mīnu kuģi "Imanta", kurš būs noenkurots Salacgrīvas ostas 4.piestātnē. Tāpat pasākumā piedalīsies Zemessardzes 27.kājnieku bataljons, kurš visiem interesentiem izrādīs apvidus automašīnas, ieročus un ekipējumu.

Vakarā uzstāsies grupa "Labvēlīgais Tips" un pēc tam būs zaļumballe, kurā spēlēs "Avārijas Brigāde".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)