Banner 980x90

Salacgrīvā notiks sacensības jaunā izturības sporta veidā - Swimrun

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Sestdien, 13.augustā pirmo reizi Latvijā, Salacgrīvā norisināsies sacensības jaunā izturības sporta veidā - swimrun (peldskrējiens). Swimrun ir pozitīvs izturības sporta veids, kurā vairāki taku skriešanas posmi mijās ar peldēšanas posmiem atklātos ūdeņos.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrivas novada pašvaldībā, distance būs veicama kopā ar komandas biedru, ar kuru dalīsieties gan savā pieredzē, gan piedzīvojumos skrienot pa kāpām, meža takām, peldot jūrā un Salacā.

"Amber race" piedāvā dalībniekiem divas distances – pilno un saīsināto distanci. Saīsinātā distance izplānota tā, lai katrs kurš vēlas iepazīt swimrun sporta veidu varētu to pamēģināt. Bet tik pat labi saīsinātajā distancē var doties arī pieredzējuši sportisti.

Saīsinātā distance kopā ir 18 km gara, kas sastāvēs no sešiem taku skriešanas posmiem ar kopējo garumu 15 km un četriem peldēšanas posmiem ar kopējo garumu 3 km. Garākais peldēšanas posms būs nepilns kilometrs. Tāpat, lai atvieglotu peldēšanas posmus, peldēšanai būs atļauts izmantot dažādus palīglīdzekļus.

Pieteikšanās sacensībām un papildus informācija pieejama "Amber race" mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)