Banner 980x90

Salacgrīvas novada mēra amatu pārliecinoši saglabā Straubergs

Jaunievēlētie Salacgrīvas novada domes deputāti pirmdien, 17.jūnijā, sanāca uz pirmo sēdi, lai ievēlētu jaunā sasaukuma domes priekšsēdētāju, par kuru atkārtoti kļuva līdzšinējais Salacgrīvas novada mērs Dagnis Straubergs, pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv pastāstīja Salacgrīvas novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Maruta Pirro.

Straubergs, kurš ir partijas "Reģionu alianse" līderis, pārliecinoši - ar 15 balsīm "par" atkārtoti kļuvis par Salacgrīvas novada domes priekšsēdētāju.

Cita kandidatūra domes priekšsēdētāja amatam netika izvirzīta.

Savukārt par priekšsēdētāja vietnieci vispārīgos jautājumos, kā informē Pirro, atkārtoti ievēlēta Skaidrīte Eglīte ("Reģionu alianse"), bet par priekšsēdētāja vietnieku attīstības jautājumos - līdzšinējais novada domes izpilddirektors Jānis Cīrulis ("Reģionu alianse").

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka Salacgrīvas novadā pašvaldību vēlēšanās pārliecinoši uzvar "Reģionu alianse". Par to nobalsojuši 87,9% vēlētāju.

"Reģionu alianse" ar 87,9% vēlētāju atbalstu pašvaldībā ieņem 14 no 15 vietām.

Savukārt Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" ar 178 balsīm jeb 6,34% domē ieņems vienu deputāta krēslu. 

Tāpat Limbazi24.lv jau vēstīja, ka pašvaldību vēlēšanās Salacgrīvas novadā kopumā nobalsojuši 2808 vēlētāji, kas ir 38,47% no kopējā balsstiesīgo skaita.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)