Banner 980x90

Salacgrīvas novada pašvaldībā pavasarī par 750 350 eiro pārbūvēs grants ceļus

Rīga, 5.febr., LETA. Salacgrīvas novada pašvaldība pavasarī par 750 350 eiro veiks novada grants ceļu pārbūvi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta kopējās izmaksas, tajā skaitā ceļu pārbūve, projektēšana, būvuzraudzība un autoruzraudzība, ir 750 350 eiro. Lielākā daļa jeb 653 564 eiro ir Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības (ELFLA) līdzekļi.

Pavasarī Korģenē sāksies autoceļu Zītaru ielas sākums - Atvases un Lielā Zītaru iela pārbūve, Ainažu pagastā notiks autoceļa Punči - Zālītes pārbūve, bet Liepupes pagastā tiks tiks pārbūvēts ceļš Gulbīši - Liepupes muiža.

Novada dome par grants autoceļu pārbūvi ir noslēgusi līgumus ar personu apvienību, kurā ietilpst SIA "CB 7", SIA "Lauku ceļi" un SIA "Energy Expert".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)