Banner 980x90

Salacgrīviešus aicina sakopt savus īpašumus Ziemassvētku noskaņās 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Salacgrīvas novada pašvaldība izsludinājusi konkursu "Ziemas rota 2016", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Konkurss rīkots ar mērķi akcentēt svētku rotājumu nepieciešamību gada tumšajā laikā, raisot prieku novada iedzīvotājiem, tūristiem un caurbraucējiem, tādejādi arī veicinot sakoptas, labiekārtotas, videi draudzīgas dzīves un darba telpas veidošanu Salacgrīvas novadā.

Objektu pieteikt un pieteikumu iesniegt var ikviens Salacgrīvas novada savrupmāju un dārza māju, lauku sētu īpašnieks, uzņēmējs vai jebkura cita persona, kura pieteikumu saskaņojusi ar īpašnieku. Tāpat konkursā var piedalīties konkursa "Ziemas rota 2015" dalībnieki, bet visu nomināciju pirmo vietu laureāti netiks godalgoti.

Konkursam šogad izvirzītas tādas nominācijas, kā "Privātmāja", "Daudzdzīvokļu mājas – māju kooperatīvi", "Uzņēmums vai sabiedrisks objekts, vai darījumu un pakalpojumu objekts", savukārt speciālbalvu par interesantu ideju konkursa vērtēšanas komisijas var piešķirt pēc sava lēmuma, piemēram, īpaša Ziemassvētku eglīte, skaisti noformēts balkons un tamlīdzīgi.

Interesenti pieteikumu par piedalīšanos konkursā var iesniegt brīvā formā līdz pirmdienai, 19.decembrim, Salacgrīvas novada domē Klientu apkalpošanas centrā personīgi vai pa telefonu 64071973, tajā norādot īpašuma adresi un īpašnieka kontaktinformāciju - vārdu un tālruņa numuru.

Objektu vērtēšana notiks līdz nākamā gada 6.janvārim. Ar naudas balvām katrā nominācijā apbalvos pirmo trīs vietu ieguvējus, piešķirot pirmajai vietai 140 eiro, otrajai 100 eiro, trešajai 70 eiro un speciālbalvai 50 eiro.

Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks Ainažos, Starptautiskajai Sieviešu dienai veltītā svētku ballē nākamā gada 11.martā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)