Banner 980x90

Salacgrīviete Maiga Liepiņa nominēta apbalvojumam "Gada farmaceits 2015"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) 12.februārī svinīgā ceremonijā pasniegs "Gada balvu medicīnā 2015". Ikviens Latvijas iedzīvotājs no pagājušā gada 24.novembra līdz šī gada 15.janvārim varēja nobalsot par savu labākā mediķa kandidātu nominācijās "Gada ārsts", "Gada zobārsts", "Gada farmaceits", "Gada funkcionālais speciālists", "Gada māsa", "Gada vecmāte" un "Gada ārsta palīgs". 

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja LĀB, nominācijā "Gada farmaceits" ir izvirzīta Salacgrīviete, SIA "LIEP" farmaceite Maiga Liepiņa. 

Šogad Latvijas Ārstu biedrības balsojumā kopā balsots vairāk nekā 5000 reižu.

Ceremonijā pasniegs 12 balvas. Katrs no nomināciju uzvarētājiem saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona īpaši šim notikumam izstrādātu oriģināldarbu – Dzīvības asnu, kurš simbolizē dzīvību un veselību. Tradicionāli "Gada balva medicīnā" tiks pasniegta arī nominācijās "Gada cilvēks medicīnā", "Gada notikums medicīnā", "Gada slimnīca", "Gada balva par mūža ieguldījumu medicīnā". Šogad balvu par mūža ieguldījumu saņems onkoloģe Sarmīte Baltkāje un bērnu ķirurgs profesors Jānis Gaujēns.

Svinīgā "Gada balvas medicīnā 2015" pasniegšanas ceremonija notiks kultūras pilī "Ziemeļblāzma" Ziemeļblāzmas ielā 36, Rīgā, 12.februārī plkst.19.00.

To, kuri mediķi saņems prestižās gada balvas, sabiedrība uzzinās 13.februārī plkst.15.15 LNT kanālā, skatoties "Gada balvas medicīnā 2015" pasniegšanas ceremoniju. Pasākumu vadīs ārste Dace Matule un ārsts Jānis Ģīlis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)