Banner 980x90

Salons "Marieta"

Matu pieaudzēšana sniedz iespēju pāris stundu laikā iegūt skaistus, garus un biezus matus. Mati ir ikvienas sievietes rota, tādēļ mēs vēlamies, lai tie būtu kopti un skaisti. Diemžēl ne vienmēr dabīgi mati ir tik kupli, kā vēlētos, vai arī ir grūtības ataudzēt garus, veselīgus matus.

Matu pieaudzēšana

Matu pieaudzēšana sniedz iespēju pāris stundu laikā iegūt skaistus, garus un biezus matus. Mati ir ikvienas sievietes rota, tādēļ mēs vēlamies, lai tie būtu kopti un skaisti. Diemžēl ne vienmēr dabīgi mati ir tik kupli, kā vēlētos, vai arī ir grūtības ataudzēt garus, veselīgus matus. Tā vairs nav problēma, jo matu pieaudzēšana ātri un vienkārši palīdzēs iegūt savu sapņu frizūru.

Pēc matu pieaudzēšanas tiem nepieciešama īpaša kopšana. Matus regulāri jāķemmē ar speciālu ķemmi, lai tie nesaveltos. Salonā arī ieteiks speciālus matu kopšanas līdzekļus. Mati jāmazgā ar vieglām, glaudošām kustībām virzienā no saknēm uz galiem, atliecot galvu atpakaļ.

Matu pieaudzēšana salonā "Marieta" notiek ar ultraskaņas metodi, kas ir saudzīga matiem, jo matu saknes netiek sakarsētas. Pieaudzētos matus ar kapsulām var nēsāt no četriem līdz sešiem mēnešiem. Piedāvājumā ir ļoti kvalitatīvi, dabīgi slāvu mati, kas ir iegādāti no ražotāja.

Matu griešana

Matu griešana ir ļoti būtiska tēla radīšanas procesā – līdzīgi kā atbilstoša make-up un apģērba izvēle. Matu griezums ir viena no galvenajām harmoniska un stilīga tēla sastāvdaļām. Matu griezuma uzdevums ir modelēt sejas ovālu,tam jāpasvītro sejas un pat auguma plusus un jānotušē mīnusus.

Matu griezumu izvēlas ne tikai atkarībā no sejas ovāla - tiek ņemti vērā daudzi citi faktori, piemēram,  matu tips un to struktūra (sausi, taukaini, plāni, biezi) garums, kakla garums, pieres augstums, sejas panti, apģērbs un dzīves stils, vecums utt. Kad ir noteikta matu krāsa un izvēlēts griezums, pie meistara jānoskaidro kā to ieveidot, uzturēt un kopt. Tas atkarīgs no griezuma veida, matu tipa un individuālām īpatnībām. Piemēram, plāniem matiem pirms to ieveidošanas nepieciešams izmantot līdzekļus, kas domāti apjoma palielināšanai, blāviem matiem – matu kopšanas līdzekļus, kas dod veselīgu izskatu.

Pieejama arī ārstnieciskā matu griešana ar karstajām šķērēm - tas ir mūsdienīgs veids kā parūpēties par matu skaistumu un veselību, un atbrīvoties no lūstošajiem galiem. Parasta matu griešana deformē matu struktūru, padarot matu galus porainus, tādējādi liekot matiem ciest no apkārtējās vides faktoriem. Mati kļūst lūstoši un blāvi, parādās sašķelti matu gali. Lietojot karstās šķēres, griezumu aizkausē, ar 90-150 grādu temperatūru. Temperatūru izvēlas atkarībā no matu struktūras un to sabojātās pakāpes. Pašas šķēres tajā laikā paliek aukstas, bet uzsildās tieši griezuma vietā.  Pēc tāda griezuma mati nezaudē barojošās vielas, paliek spīdīgi un gludi, labi saglabā formu, lūstošie un sašķeltie gali vairs neparādās.

Dabīgo matu tirdzniecība

Dabīgo matu tirdzniecība – tā ir iespēja iegādāties augstas kvalitātes matus no ražotāja. Dabīgo matu tirdzniecība nepieciešama matu pieaudzēšanas vajadzībām.

Matu pieaudzēšanas galvenais materiāls ir mati. Viskvalitatīvāko un dabīgāko rezultātu palīdzēs iegūt tieši dabīgie mati. Tādā veidā ne pēc izskata, ne pēc sajūtām nevarēs just atšķirību starp klienta dabīgajiem matiem un pieaudzētajām šķipsnām.

Viens no salona "Marieta" piedāvājumiem ir dabīgo matu tirdzniecība profesionāļiem. Piedāvājumā ir ļoti kvalitatīvi, dabīgi slāvu mati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)