Banner 980x90

Septembrī Limbažu Galvenajā bibliotēkā būs skatāma Intas Lī izstāde "Lī Lapas Limbažos"

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
No ceturtdienas, 1.septembra līdz 30.septembrim Limbažu Galvenajā bibliotēkā apskatāma salacgrīvietes Intas Lī (Lee) skrapbukinga tehnikā veidoto darbu izstāde "Lī Lapas Limbažos". Izstādes atklāšana notiks piektdien, 2.septembrī plkst.17.00, kad būs iespēja sastapt arī pašu autori.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu Galvenās bibliotēkas Klientu apkalpošanas centra galvenā bibliotekāre Aiga Evertovska, Inta Lī ir dzimusi Talsos, beigusi Paula Stradiņa universitāti un pēc profesijas ir psihiatrs-tiesu eksperts. Šobrīd autore savā profesijā vairs nestrādā un kopā ar savu vīru dzīvo Salacgrīvā. 

Digitālais skrapbukings ir Intas Lī hobijs jau astoņus gadus. Skrapbukings (skrapbooking) tulkojumā no angļu valodas nozīmē: scrap – izgriezums un book – grāmata, tātad burtiski – "iekļaut grāmatā". Klasiskā izpratnē skrapbukings ir radoša pieeja fotogrāfiju noformēšanai un saglabāšanai, izmantojot fotogrāfijas, dekoratīvo papīru, uzlīmes, kolāžas utt. Taču autore, izmantojot šo tehniku, ar datora palīdzību veido mākslas darbus jeb gleznas, kas drukāti uz kanvām jeb audekla. Lai radītu savus mākslas darbus, Inta materiālus pērk gan dažādos interneta veikalos, gan izmanto arī savas fotogrāfijas.

Pirmā Intas Lī izstāde bija 2015.gada augustā Salacgrīvas bibliotēkā.

Autore darbojas arī starptautiskā skrapbukinga entuziastu interneta vietnē www.scrapbookflair.com.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)