Banner 980x90

SIA "Kalnakrogs" – lopbarības maisītāji-izdalītāji, kardāni un salmu smalcinātāji-izdalītāji pakaišiem

SIA "Kalnakrogs", kas ir lauksaimniecības, dārzkopības, komunālās un vides kopšanas tehnikas tirgotājs un pakalpojumu sniedzējs, piedāvājumā ir gan vertikālā, gan horizontālā tipa lopbarības maisītāji-izdalītāji, kas izceļas ar augstu kvalitāti un efektivitāti gan smalcinātās barības, gan rituļos un kvadrātķīpās sagatavotās barības smalcināšanā, samaisīšanā un izdalīšanā. 

Lopbarības maisītāji-izdalītāji

Lopbarības maisītāji-izdalītāji ir speciāla lauksaimniecības tehnika, ko izmanto rupjās lopbarības smalcināšanā, sajaukšanā un izdalīšanā. Tā ieņem būtisku lomu liellopu audzēšanā un piena, gaļas ražošanā, ļaujot ietaupīt gan laiku, gan darbaspēka izmaksas, gan arīdzan ievērojami efektivizēt darbu. Bez laika, naudas ietaupījuma un darba efektivitātes uzlabojumiem lopbarības maisītāji-izdalītāji sniedz vēl virkni citu papildu ieguvumu – palīdz palielināt piena izslaukumu un tā kvalitāti, veicināt gaļas lielopu svara pieaugumu, kā arī uzlabot sagatavotās lopbarības apēdamību. SIA "Kalnakrogs", kas ir lauksaimniecības, dārzkopības, komunālās un vides kopšanas tehnikas tirgotājs un pakalpojumu sniedzējs, piedāvājumā ir gan vertikālā, gan horizontālā tipa "Seko" firmas lopbarības maisītāji-izdalītāji, kas izceļas ar augstu kvalitāti un efektivitāti gan smalcinātās barības, gan rituļos un kvadrātķīpās sagatavotās barības smalcināšanā, samaisīšanā un izdalīšanā. "Seko" lopbarības maisītāji-izdalītāji ir aprīkoti ar ļoti precīzu svaru sistēmu, kas ļauj precīzi nosvērt nepieciešamās sastāvdaļas gatavojamajai barībai, rezultātā iegūstot kvalitatīvu, veselīgu, viendabīgas masas lopbarību. Barības izdalīšana ir vienmērīga – uz labo, kreiso vai uz abām pusēm. "Seko" lopbarības maisītājiem-izdalītājiem ir plašs modeļu un aprīkojuma klāsts ar iespēju šos agregātus nokomplektēt atbilstoši katras saimniecības nepieciešamībai un specifikai.  SIA "Kalnakrogs" piedāvā "Seko" traktoram piekabināmus pašgājējus vai stacionārus lopbarības maisītājus-izdalītājus ar maisīšanas tvertnes tilpumiem 5–45 m³. "Seko" tehnika ir kvalitatīva, vienkārši lietojama un uzticami kalpos gadiem ilgi.

Lasiet vairāk: www.kalnakrogs.lv

Kardāni

Kardāni ir vieni no svarīgākajiem lauksaimniecības tehnikas piedziņas mehānismiem. No kardāna veiktspējas lielā mērā atkarīga lauksaimniecības tehnikas pareiza, veiksmīga darbība un līdz ar to arī iespēja nodrošināt lauksaimniecības darbu nepārtrauktību. Šarnīru mehānismi ietekmē arī pārējo darbā izmantojamās tehnikas detaļu un mehānismu kalpošanas laiku, tāpēc kardāna tehniskajam stāvoklim jāpievērš liela uzmanība, nepieciešamības gadījumā veicot tā remontu vai nomaiņu. Lauksaimniecības tehnikas un rezerves daļu izplatītājs SIA "Kalnakrogs" piedāvājumā ir augstākās kvalitātes "Weasler" kardānu vārpstas un to rezerves detaļas jebkurai tehnikas vienībai. To izgatavošanā īpaši ņemta vērā dažādos darbos pielietojamās tehnikas, tādas kā frēzes, pļaujmašīnas/ smalcinātāji rituļu/ kvadrātķīpu preses, lopbarības maisītājs-izdalītājs u. c., noslodze, tāpēc kardāni no "Weasler" garantē drošu un ilgu kalpošanu. "Weasler" kardāni izceļas ar ilgmūžību, uzticamību un ērtu, vienmēr operatīvi pieejamu rezerves daļu nodrošinājumu.

Lasiet vairāk: www.kalnakrogs.lv

Salmu smalcinātāji-izdalītāji pakaišiem

Kā zināms, pakaišiem ir liela nozīme mājlopu labsajūtas un veselības uzturēšanā, tāpēc salmu pārstrādei un pakaišu ražošanai ir nepieciešama efektīva, augstas veiktspējas tehnika. Viena no tādām ir salmu smalcinātāji-izdalītāji pakaišiem. Izprotot pakaišu kvalitātes svarīgumu, lauksaimniecības tehnikas izplatītāja SIA "Kalnakrogs" tirgotie "Teagle Tomahawk" salmu smalcinātāji-izdalītāji pakaišiem tiek piedāvāti ļoti plašā klāstā – sākot no nelieliem uzkabināmiem modeļiem un beidzot ar jaudīgiem piekabināmajiem smalcinātājiem-izdalītājiem ar lielisku darba ražību, kas apmierinās jebkuras prasības. Galvenās priekšrocības, ko nodrošina "Tomahawk" ražotie salmu smalcinātāji-izdalītāji pakaišiem, ir vienkārša lietošana un vienmērīga sasmalcinātās salmu masas izdalīšana pa teritoriju – līdz pat 22 metru attālumā, uz vienu vai abām pusēm. Rezultātā ātri un kvalitatīvi tiek ieklāti pakaiši, tiek saglabāta salmu struktūra labākai mitruma uzsūkšanās spējai, kā arī palielinās pakaišu izmantošanas laiks. Tāpat salmu smalcinātāji-izdalītāji pakaišiem palīdz par 30% samazināt pakaišu patēriņu un līdz ar to arī ekspluatācijas izmaksas.

Lasiet vairāk: www.kalnakrogs.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)