Banner 980x90

SIA "Viss veikaliem un noliktavām" – plašs plauktu sistēmu un aprīkojuma klāsts

Plauktu sistēmas ir nepieciešamas kā tirdzniecības vietās, tā arī noliktavās un citās telpās. Vieta, pielietojums un klienta vēlmes nosaka to, kādas plauktu sistēmas būs vispiemērotākās konkrētajā situācijā.

Plauktu sistēmas

Plauktu sistēmas ir nepieciešamas kā tirdzniecības vietās, tā arī noliktavās un citās telpās. Vieta, pielietojums un klienta vēlmes nosaka to, kādas plauktu sistēmas būs vispiemērotākās konkrētajā situācijā.

Kvalitatīvs un piemērots telpu aprīkojums nodrošina gan praktiskumu, gan drošību. Plauktu sistēmas ir paredzētas dažāda lieluma un svara preču glabāšanai, tādēļ tām ir pieejamas dizaina, izmēra un plauktu skaita variācijas. 

SIA "Viss veikaliem un noliktavām" klientiem piedāvā plašāko izvēles klāstu – vienpusējas un divpusējas plauktu sistēmas parocīgākai preču glabāšanai, cinkotu plauktu sistēmas, kas lieliski der lielākiem smagumiem, metāla plauktu sistēmas, kas paredzētas arhīviem un noliktavām, un vēl daudzus citus risinājumus.

Noliktavu plaukti

Noliktavu plaukti ir tikpat daudzveidīgi, cik daudzveidīgs var būt to pielietojums. Zināms, ka noliktava ir vieta, kur uzglabājam preces, tomēr kādam tas var būt neliels preču klāsts, turpretim citam – apjoma ziņā milzīgs, tādēļ abos gadījumos ir nepieciešams vispiemērotākais noliktavu aprīkojums.

Noliktavu plaukti ir gan vienstāva, gan daudzstāvu, tāpat tie var būt palešu, cinkotie, konsoļu un mobilie plaukti. Tiem var būt atšķirīgs pielietojums un paredzētā noslodze, tādēļ pirms to iegādes ir vērts konsultēties arī ar speciālistiem.

Noliktavu plaukti pieejami dažādā komplektācijā, nodrošinot pēc iespējas lielāku pielāgošanos ikviena vēlmēm un vajadzībām. Atsevišķiem plauktiem papildus pieejami arī dažādi aksesuāri un elementi, piemēram, ierobežotāji, atdalītāji u.c. 

Lai noliktavu plaukti tiktu kvalitatīvi un precīzi uzstādīti, tādējādi nodrošinot pilnīgu drošību, SIA "Viss veikaliem un noliktavām" piedāvā arī montāžas pakalpojumus.

Metāla plaukti

Metāla plaukti to augstvērtīgo īpašību dēļ ir neatņemama sastāvdaļa daudzu telpu aprīkojumā. Tirdzniecības vietās populāras ir gan vienpusējas un divpusējas, gan stūra plauktu sistēmas.

Metāla plaukti ir veidoti, lai pēc iespējas vairāk pielāgotos klientu vēlmēm un vajadzībām, ļaujot izvēlēties rāmja platumu, izmēru, siju tipu, kā arī citus parametrus. Turklāt daudzi metāla plaukti ir regulējami un ar iespēju pievienot papildu sekcijas. 

Uzņēmums "Viss veikaliem un noliktavām" piedāvā izturīgas plauktu sistēmas, kas paredzētas arī lielu un smagu preču uzglabāšanai. Šāda tipa metāla plaukti ir lieliski piemēroti noliktavās, arhīvos, birojos, autoservisos u.c.

Garāžas plaukti

Garāžas plaukti, nenoliedzami, ir nepieciešami ikvienā garāžā. Instrumenti un darba materiāli ir tikai dažas lietas, kas pastāvīgi tiek uzglabātas šajā telpā.

Kompakti  un regulējami garāžas plaukti ir piemēroti arī  ļoti šaurām telpām. Izvēloties komplektāciju, parametrus un dizainu, ikviens patiesi var iegūt sev tīkamāko plauktu sistēmu.

Ikdienas vajadzībām piemēroti ir garāžas plaukti ar bezskrūvju sistēmu, savukārt tiem, kuriem nepieciešama lielapjoma priekšmetu uzglabāšana, pieejamas izturīgas cinkoto plauktu sistēmas. 

Dažāda veida, izmēra un komplektācijas garāžas plaukti meklējami uzņēmumā "Viss veikaliem un noliktavām", kur klientiem tiks gan ieteikts piemērotākais risinājums, gan nepieciešamības gadījumā veikti montāžas darbi.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)