Banner 980x90

Staicelē varēs iegūt sporta pasākumu organizatora kvalifikāciju

Sākot ar 1.septembri, Staiceles Sporta profesionālā vidusskola (SSPV) piedāvā jauniešiem no visas Latvijas pieteikties jaunā izglītības programmā "Sporta pasākumu organizators (3.profesionālās kvalifikācijas līmenis)", informē skolas dibinātāju – sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Latvijas futbola federācijas mācību treniņu centrs "Staicele" pārstāvji.

"Latvijā līdz šim šādas izglītības programmas nebija, tāpēc tas ir jauns piedāvājums pašmāju jauniešiem apgūt sporta pasākumu organizatora kvalifikāciju. Šodien Latvijā attīstoties futbola un sporta infrastruktūrai kopumā, vienlaikus nepieciešami izglītoti speciālisti, kas šo infrastruktūru mācēs efektīvi apsaimniekot un nodrošināt tā dalībniekiem un viesiem iespējami lielāku komfortu, kas savukārt mudinās tiekties pretim jauniem panākumiem.

Šī ir izglītības programma, kas domāta aktīviem un atbildīgiem jauniešiem, kas piekopj veselīgu dzīvesveidu un vēlas sniegt Latvijas sportam arī savu ieguldījumu! Vienlaikus vēlos pateikties Latvijas Futbola federācijai un tās ģenerālsekretāram Jānim Mežeckim par atbalstu šīs ieceres īstenošanā. Tieši LFF savulaik bija vieni no iniciatoriem šādas izglītības programmas izveides nepieciešamībai Latvijā," norāda SIA "LFF MTC" padomes priekšsēdētājs un izpilddirektors Jānis Bakmanis.

Staiceles Sporta profesionālā vidusskola ir dibināta 2012.gada 21.novembrī. Skolas darbības pamata virziens ir izglītojoša un audzinoša darbība, īstenojot licencētas un akreditētas izglītības programmas. 2013.gada 14.novembrī skolai izsniegta Licence "Nr. P – 8687".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)