Banner 980x90

Uz Limbažu novada pašvaldības atbalstu pretendē 13 jaunie uzņēmēji

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien, 1.martā Limbažu novada pašvaldība, sadarbībā ar Limbažu novada konsultatīvo uzņēmēju padomi, jau otro gadu izsludināja konkursu "Atbalsts komercdarbības uzsākšanai Limbažu novadā". Šogad uz pašvaldības atbalstu, savas biznesa idejas īstenošanai pretendē 13 topošie uzņēmēji. 

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, konkurss organizēts ar mērķi stimulēt jaunu komersantu veidošanos Limbažu novadā. Kopējais šim mērķim paredzētais pašvaldības finansējums ir 15 000 eiro. Vienam konkursa dalībniekam savas biznesa idejas īstenošanai ir iespēja saņemt finansējumu 3000 eiro apmērā.

Pirmdien, 2.maijā noslēdzās konkursa biznesa ideju iesniegšanas termiņš. 

Iesniegtos pieteikumus vērtēs Limbažu novada domes izveidota vērtēšanas komisija. Konkursa vērtēšanas sastāvā ir Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Ainārs Liniņš, SIA "Latvijas lauku konsultāciju un izglītības centrs" Limbažu konsultāciju biroja vadītājs Aigars Legzdiņš, SIA "Madara 93" valdes priekšsēdētājs Andris Bērzkalns, SIA "Eko Dārzs" valdes priekšsēdētāja Aija Ošāne un SIA "Virte Tehnoloģijas" valdes priekšsēdētājs Kaspars Mežapuķe

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)