Banner 980x90

Vairākām Limbažu novada pašvaldības ēkām par vairāk nekā 80 000 eiro veic jumta seguma nomaiņu

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Jūnija mēnesī uzsākušies jumta seguma nomaiņas darbi trijām Limbažu novada pašvaldības ēkām – Limbažu kapu kapličas ēkai, Limbažu pagasta pārvaldei un Limbažu muzeja krājuma kolekciju glabātuves ēkai. Kopējās darbu izmaksas ir 83 435,50 eiro, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Limbažu kapu kapličas ēkai, Jūras ielā 56 veikts jumta konstrukciju remonts, jumta seguma nomaiņa, kā arī atjaunots logu un durvju krāsojums.

Šo darbu veikšanā pašvaldība iegulda līdzekļus 10 890 eiro apmērā, remontdarbus veic SIA "ACCENT BŪVE". 2015.gadā pārbūves un labiekārtošanas darbu ietvaros Limbažu kapličai jau pārbūvētas galvenās kāpnes, atjaunots bruģakmens laukums ap kapličas ēku, atjaunota lietus ūdens novadīšanas sistēma un atjaunoti soliņi. Kopējās pārbūves un labiekārtošanas izmaksas bija 29 645,00 eiro.

Limbažu pagasta pārvaldes ēkai Jūras ielā 58, Limbažos veikta jumta seguma nomaiņa un pārseguma siltināšana, savukārt Limbažu muzeja krājuma kolekciju glabātuvei, Burtnieku ielā 11, Limbažos veikta jumta konstrukciju un seguma nomaiņa. Šos darbus iepirkumu procedūras rezultātā veic SIA "Metāla Alianse" par 72 545,50 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)