Banner 980x90

Vēlētāju reģistra sagatavošanai nākamā gada pašvaldību vēlēšanām tērēs 630 000 eiro

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Vēlētāju reģistra sagatavošanai 2017.gada pašvaldību vēlēšanām tiks tērēti 630 000 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā pieejamā informācija.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) izsludinātajā konkursā par Vēlētāju reģistra sagatavošanu uzvarējusi AS "RIX Technologies". Kopumā konkursā tika saņemti divi pieteikumi.

Kā aģentūrai LETA papildināja PMLP, iepirkums ir par Vēlētāju reģistra sagatavošanu 2017.gada pašvaldību vēlēšanām un uzturēšanai trīs gadiem, un pārvalde ir šī reģistra uzturētāja.

Pārvaldē skaidroja, ka reģionālās reformas rezultātā Vēlētāju reģistrā bija jāveic vairāki uzlabojumi un izmaiņas. PMLP izmanto datus no Iedzīvotāju reģistra, lai noteiktu personas piederību pie vēlēšanu iecirkņa un izsūtītu aicinājumus uz vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)