Banner 980x90

Zēnu Futbola festivāla otrajā turnīrā Salacgrīvā tiksies B grupas komandas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No piektdienas 17.jūnija līdz svētdienai, 19.jūnijam Zēnu Futbola festivāla (ZFF) sezona, kad B grupas turnīrā spēkosies sešu Latvijas klubu bērnu komandas trīs vecuma grupās, cīnoties par tiesībām pēc gada startēt jau spēcīgākajā jeb A grupā.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē sacensību organizatori, trīs dienu garumā Salacgrīvā spēkiem mērosies jaunie futbolisti no Rēzeknes, Smiltenes, Rīgas, Ventspils un Valmieras.

ZFF pasākumi festivāla gaisotnē uzņem Latvijas labāko bērnu futbola komandu cīņas, bet bērnu vecākiem un ikvienam Salacgrīvas viesim nodrošina plašu izklaides programmu un iespēju kopā ar savām atvasēm pavadīt kvalitatīvu kopīgo un sportisko laiku. 

B grupas turnīrā šosezon piedalīsies Rēzeknes FA jaunie futbolisti, kuri pirms gada ieņēma pēdējo vietu A grupā un līdz ar to šķīrās no tiesībām sacensties spēcīgāko sabiedrībā. Viņiem konkurenci sastādīs FK Smiltene, Rīgas Futbola skola, FK Dinamo Rīga un FK Ventspils OC pārstāvji, kuri pagājušās sezonas B grupas sacensībās ieņēma vietas attiecīgi no otrās līdz piektajai. Tāpat ar lielām ambīcijām B grupas turnīrā iesaistīsies Valmieras FK, kas pērn pārliecinoši uzvarēja C grupas sacensībās.

ZFF turnīros sacenšas klubu U-10, U-11 un U-12 vecuma grupu komandas, kas savstarpējās spēlēs savam klubam pelna punktus kopējā ieskaitē. Katru gadu spēcīgākais B un C grupu klubs nopelna iespēju pēc gada spēlēt vienu grupu augstāk, bet pa vājākajam A un B grupu klubam pārceļas uz zemāku grupu.

Sacensības trīs laukumos Salacgrīvā sāksies 17.jūnijā plkst.15.00 ar pirmās kārtas mačiem, bet sestdien un svētdien norisināsies vēl pa divām spēļu kārtām.

Operatīviem turnīra rezultātiem, kā arī video un foto apskatiem iespējams sekot līdzi mājaslapā "www.futbolafestivals.lv".

ZFF norisi atbalsta "Fazer", kas bērniem un uzvarētājiem dāvā gardos "Dumle" saldumus, Latvijas Futbola federācijas oficiālais auto "Peugeot", kas turnīra atraktīvākajiem vecākiem piedāvā iespēju uz nedēļas nogali iegūt lietošanā jaunāko "Peugeot 2008" automašīnu - atraktīvo, dinamisko un eleganto pilsētas krosoveru - ar pilnu bāku, sporta preču veikala "Komanda" sortiments, kas par īpašām cenām būs iegādājams festivāla norises vietā, "Tallink" sarūpētie atpūtas kruīzi treneriem, "Venden" ūdens visiem festivāla dalībniekiem, "Subway" sagādātās uzkodas, radio "NABA" raidījuma "OLE" sižeti no Salacgrīvas, "www.pulsometrs.lv" sarūpētie pulsometri komandām un "Labās Balvas" sagādātie apbalvojumi futbolistiem.

ZFF sezona Salacgrīvā startēja no 3. līdz 5.jūnijam ar A grupas turnīru, kurā ceturto gadu pēc kārtas uzvarēja FK Liepāja futbolisti, bet C grupas futbolistiem turnīrs norisināsies no 1. līdz 3.jūlijam.

ZFF ir viens no lielākajiem jauniešu futbola turnīriem Baltijā, kā arī vienīgais šāda formāta turnīrs Eiropā, bet Latvijas Futbola federācijas vērtējumā tas ir viens no gada centrālajiem notikumiem pašmāju jaunatnes futbolā. Visi trīs ZFF turnīri tiek rīkoti no piektdienas līdz svētdienai, dodot vecākiem iespēju pavadīt brīvdienas kopā ar saviem bērniem un sniegt viņiem tik ļoti nepieciešamo atbalstu klātienē, kā arī atverot savas durvis ikvienam, kurš jūras malā vēlas baudīt festivāla atmosfēru un aizraujošu bērnu futbolu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)