Banner 980x90

AS "VIRŠI-A" piešķirts energopārvaldības sistēmas sertifikāts

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "VIRŠI-A" ir saņēmis starptautisko energopārvaldības sistēmas sertifikātu ISO 50001. Līdz ar sertifikāta saņemšanu, uzņēmumā ir uzsākta sertificētas energopārvaldības sistēmas ieviešana, kas sniegs iespēju efektīvi plānot energoresursu izlietojumu. 

Energopārvaldības sistēmas ieviešana nozīmē, ka turpmāk uzņēmumā tiks identificēts energoresursu patēriņš, izvērtēta to lietderība un veikta atbilstoša resursu plānošana, kā rezultātā tiks veicināta efektīvāka energoresursu izmantošana. Arī strādājot pie AS "VIRŠI-A" jaunā degvielas uzpildes staciju (DUS) koncepta uzlabojumiem, vērā ņemti tiks energoefektivitātes noteikumi, kurus nosaka šis standarts.

Turpina Jānis Priedītis, AS "VIRŠI-A" izpilddirektors: "Mēs esam gandarīti, ka esam ieguvuši ISO energopārvaldības sertifikātu, līdz ar to kļūstot par vienu no nedaudzajiem uzņēmumiem Latvijā, kuram šāds sertifikāts ir piešķirts. Energopārvaldības sistēmas izveidošana uzņēmumā nozīmēs iespēju precīzi izvērtēt energoresursu patēriņa lietderību, paredzēt ietaupījumus un efektīvāk plānot uzņēmuma darbību. Šis ir apliecinājums gan mūsu klientiem, gan sadarbības partneriem, ka mūsu uzņēmuma darbība ir balstīta uz ilgtspējīgiem attīstības principiem. Jaunās sistēmas ieviešana ilgtermiņā paaugstinās uzņēmuma darbības standartus, kā arī uzlabos uzņēmuma konkurētspēju. Tā rezultātā arī uzņēmuma klientiem būs pieejami pakalpojumi par konkurētspējīgu cenu."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)