Banner 980x90

Atlētiskās vingrošanas pirmais posms aizvadīts

Sestdien, 20.februārī Pārgaujas novada Auciema Tautas namā tika rīkots Latvijas čempionāts atlētiskajā vingrošanā "Spēka izturības vingrinājumos". 

Sacensību dalībniekiem galvenā prasība bija izturēt slodzi visa pasākuma laikā. Pavisam bija jāizpilda 12 dažādi vingrinājumi plūsmas metodē. Piedalījās Valmieras pilsētas, Kocēnu, Pārgaujas, Cēsu un Limbažu novadu dažādu vecumu un dzimumu pārstāvji, jaunākajam bija 13 gadi un vecākajam 55 gadi.

Izvēlētais atsvaru smagums bija demokrātisks, katrs dalībnieks varēja uzlikt sev piemērotu smagumu un pārbaudīt savas spējas izturības vingrinājumos. Sacensībās drīkstēja piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, sacensības bija bezmaksas. Šāda veida pasākums tika rīkots pirmo reizi ar mērķi iesaistīt Latvijas iedzīvotājus veselīgā dzīvesveidā un popularizēt atlētisko vingrošanu.

2016.gadā sporta klubs "Ziemeļvidzemes atlētu savienība" kopā ar Latvijas tautas sporta asociāciju, paredzējušas vairākus sacensību posmus, kur bez spēka vingrinājumiem būs iekļauti arī citi veidi kā piemēram, apvidus sacensības un vieglatlētikas atsevišķas disciplīnas. Nākamās sacensības paredzētas 12.martā Kocēnu novada Sporta namā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)