Banner 980x90

HumOn: aplikācija, kas dungošanu pārvērš skaņdarbā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Samsung radījis aplikāciju HumOn, kas amatiera, bērna un arī profesionāla dziedātāja dungošanu pārvērtīs viedtelefona ekrānā redzamā nošu rakstā. Mūzikas tulkotājs dungošanu pārveido melodijā, un ļauj to pielāgot arī sev vēlamam mūzikas žanram – R&B, klasiskās vai rokmūzikas stilam.

Pēc tam ar pašradīto skaņdarbu iespējams dalīties sociālajos tīklos, izmantot kā fona mūziku sevis filmētam video un citur, neraizējoties par autortiesību pārkāpumiem. HumOn aplikācija izmanto analīzes programmatūru, ka nolasa balss tembru un ilgumu, un pārveido to atbilstošā pavadījumā.

Salīdzinot ar līdzīgām lietotnēm, HumOn izceļas ar vienkāršu lietošanu, rediģēšanas iespējām un piemērotību jebkāda vecuma lietotājiem ar dažādu muzikālo profesionalitāti un pat bez tās.

"Šo platformu radījām ar mērķi, lai ikviens savu mirkļa iedvesmu var pārvērst par lielisku mūzikas skaņdarbu," stāsta projekta radošais direktors Dāvids Čojs (David Choi), un piebilst – ja agrāk skaņdarbu varēja radīt tikai cilvēki ar priekšzināšanām, tad jaunākās tehnoloģijas par komponistu ļauj kļūt ikvienam un jebkurā vietā.

Lietotne šobrīd ir izstrādes stadijā, un aktīvi tiek veikti balss atpazīšanas precizitātes uzlabojumi. Tās veidotāji apsver arī ideju sadarbībai ar mūziķiem, lai lietotāju radītās melodijas kļūtu par viņu iedvesmas avotu jaunu singlu radīšanā. Vēl starp citiem jaunumiem šogad sagaidāma sociālo mediju platforma Waffle, kas ļaus radīt unikālu vizuālu stāstu no savām un citu sociālo tīklu satura lietotāju fotogrāfijām. Savukārt ar Entrim 4D austiņām virtuālās realitātes briļļu Gear VR lietošana iegūs pavisam jaunu dimensiju – austiņās iebūvēti sensori, kas, balstoties uz cilvēka kustībām, pielāgo redzamo un dzirdamo saturu. Lai iegūtu atsauksmes no lietotājiem, tās visas tika testētas ikgadējā tehnoloģiju un mūzikas festivālā "SXSW 2016" Ostinā, Teksasā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)