Banner 980x90

Limbažu novada TIC uzsāk vasaras sezonu

Foto: A. Gaidis
Foto: A. Gaidis
Iesākoties aktīvajai tūrisma sezonai, Limbažu novada tūrisma informācijas centram (TIC), Limbažos, Torņa iela 3 mainīts darba laiks. No svētdienas, 15.maija līdz 14.septembrim TIC darba dienās un sestdienās būs atvērts no plkst.9.00 līdz plkst.18.00, svētdienās no plkst.10.00 līdz plkst.15.00. 

Tūrisma informācija pieejama www.visitlimbazi.lv, aplikācijā "Vidzeme Coast" – bezmaksas lejupielāde http://bit.ly/1AvAXdm (Android viedtālruņiem).

Sekot līdzi notikumiem un aktualitātēm aicinām arī sociālajos tīklos: www.facebook.com/visitlimbazi , ‍www.draugiem.lv/visitlimbazi ‍www.twitter.com/visitlimbazi , www.instagram.com/visitlimbazi ‍.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)