Banner 980x90

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta rīcībā tagad automātiskās sirds ārējās masāžas ierīces

 "A.Medical" Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam piegādājis divus automātiskās sirds ārējās masāžas ierīces, kas atvieglos ātrās palīdzības mediķu darbu situācijās, kad nepieciešama intensīva sirds masāža. Ir situācijas, kad glābjot cilvēka dzīvību, mediķu brigādei negadījuma vietā reanimācijas pasākumi jāveic ilgstoši. 

Sirds netiešā masāža ir milzīga fiziska slodze. Diemžēl arī mediķu spēki var izsīkt, lai arī viens otru viņi nomaina. "Šāda ierīce "nenogurst" - tā ne tikai "atbrīvo" mediķu rokas, lai viņi varētu sniegt visu citu nepieciešamo palīdzību pacientam kritiskā brīdī, bet tā arī spēj ilgstoši un precīzi nodrošināt sirds masāžai nepieciešamo tempu un kvalitāti. Svarīgi, ka ar šīs ierīces palīdzību iespējams veikt sirds netiešo masāžu arī braucošā ātrās palīdzības mašīnā esot ceļā uz slimnīcu, ko nevar veikt mediķi ar rokām. Tas būtiski palielina iespēju izglābt cilvēka dzīvību negadījuma vietā un ātrāk nogādāt pacientu slimnīcā tālākas palīdzības sniegšanai," stāsta Igors Palkovs, "A.Medical" valdes priekšsēdētājs.

Iekārtas ražotājs ir pasaulē atzīts ASV uzņēmums "Zoll", ar kuru sadarbojas medicīnisko iekārtu izplatītājs Baltijā - "A.Medical". Līgums ar Neatliekamo medicīnisko palīdzību ir noslēgts par vairāku šādu ierīču piegādi, šobrīd piegādātas divas ierīces. "Automātiskā sirds ārējā masāžas iekārta "AutoPulse", nodrošina sirds netiešo masāžu sirds - plaušu atdzīvināšanas laikā. Priekšrocība - tiek uzturēta vienlīdz kvalitatīva sirds ārējā masāža visu atdzīvināšanas periodu. Tas ir noteicošs faktors labvēlīgam iznākumam, īpaši situācijās, kad rit ilgstoša pacientu atdzīvināšana. Šāda iekārta ļauj mediķiem koncentrēties uz visu, kas ir svarīgs, lai glābtu cilvēka dzīvību, netērējot fizisku spēku un laiku mehāniskas manipulācijas veikšanai.," ar iekārtas "AutoPulse" priekšrocībām vairāk iepazīstina I.Palkovs.

"A.Medical" Baltijā nodrošina medicīnisko iekārtu piegādi, uzstādīšanu un servisu. Savā jomā uzņēmums darbojas jau 20 gadus, sadarbojoties ar vadošajiem drošības, medicīnas un industriālo risinājumu ražotājiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)