Banner 980x90

Noslēgusies Piedurvietu meklēšanas akcija

Noslēgusies vasarā izsludinātā akcija, kurā Bite Latvija aicināja meklēt pieturvietas ar amizantiem, smieklīgiem un interesantiem nosaukumiem.

Kopumā akcijā piedalījās vairāk kā 200 attēli, ar tādām pieturām kā Koņecpole, Pocelujevka, Sukturi, Kazanova, Ģīmji u.c.

Par uzvarētāju balsojumā kļuva pietura Dzelsgaļi. Attēla autore dosies ceļojumā uz Zviedriju, kur pavadīs nakti ekskluzīvā viesnīcā kokos.

"Man ikdienā ļoti daudz jābrauc uz Latvijas tuvākiem un tālākiem nostūriem, attīstot un pārbaudot Bites esošo pārklājumu, kā arī tagad veidojot 4G tīklu. Un es jau biju manījis pieturas ar nosaukumiem, kas liek pasmaidīt. Man ir prieks, ka kolēģi atsaucās manam aicinājumam un īstenoja šo akciju, aicinot iedzīvotājus iesaistīties projektā Piedurvietas. Es ceru, ka tie, kuriem bija iespēja atrast pieturas ar amizantiem nosaukumiem, izjuta patīkamu azartu un pastāstīja par tām arī draugiem!" min Bites tīkla inženieris Aleksandrs Beļajevs.

Kopumā Piedurvietu konkursam tika pieteikti vairāk kā 200 attēli ar pieturām no visas Latvijas. Vairāki dalībnieki bija pat atraduši interesantus pieturvietu nosaukumus kaimiņvalstīs, piemēram, Mādara (Igaunijā), taču, tā kā akcijas uzdevums bija izcelt Latvijas pieturas, šie attēli konkursā nepiedalījās.

Visvairāk pieturvietu ar interesantiem nosaukumiem tika atrastas Vidzemes un Zemgales novados. Īpaši daudz šādu pieturu ir Valmieras un Siguldas rajonā. Visvairāk balsu konkursā ieguva pietura Dzelzsgaļi, kas atrodas ceļa posmā Auce – Bēne.

Konkursa uzvarētāja Inita saka, ka ikdienā bieži dodas garākos izbraucienos ar riteni un šoreiz, izdzirdot par konkursu, kārtējā izbrauciena reizē pievērsusi uzmanību pieturvietām, cerot atrast to īsto. Par saņemto ceļojumu Inita ir ļoti priecīga, satraukumu vienīgi radot lidojums, taču viesnīca kokos noteikti būs lieliska iespēja atpūsties kopā ar vīru.

Tiem Latvijas iedzīvotājiem, kuriem nebija iespēja piedalīties akcijā Piedurvietas un domā idejas, kurp doties vērot rudens krāsainās lapas, Bite iesaka ielūkoties īpašajā kartē internetā www.piedurvietas.lv, kas būs pieejama līdz gada beigām un kur ir atzīmēti punkti ar jau atrastajām pieturām.

Papildus kartē esam atzīmējuši arī informāciju par Bites tīkla pārklājumu, lai cilvēkiem būtu iespēja dalīties ar atrastajām pieturvietu bildēm tiešsaistē.

Latvijas telekomunikāciju operators Bite jau šobrīd nodrošina saviem klientiem vienu no ātrākajiem mobilajiem internetiem Eiropā. Kopš 2015.gada sākuma ir uzceltas vairāk kā 200 bāzes stacijas, un kopš maija klientiem ir pieejams jaunais Bites ceturtās paaudzes mobilā interneta tīkls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)