Banner 980x90

Visma kļūst par Ski Classics titulsponsoru

No šīs sezonas distanču slēpošanas maratonu čempionāts sauksies Visma Ski Classics. 

Visma Ski Classics slēpošanas maratonu vidū ir gan slavenie Birkebeinerrennet, Vasaloppet un Marcialonga, gan septiņas citas prestižas un tradīcijām bagātas sacensības Itālijā, Šveicē, Vācijā, Čehijā, Zviedrijā un Norvēģijā.

Visma Ski Classics no citiem slēpošanas maratoniem atšķiras ar to, ka reizē ar profesionālajām komandām tajos piedalās arī amatieri. Vienās un tajās pašās sacensībās plecu pie pleca startēs 25 profesionālas komandas un 50 tūkstoši slēpotāju amatieru. Interese par slēpošanas maratoniem turpina pieaugt, un daudzās Eiropā notiekošās sacensībās dalībnieku limits tiek sasniegts dažu dienu laikā pēc reģistrācijas sākuma.

Visma ģenerāldirektors Oisteins Moans (Øystein Moan) skaidro, kādēļ uzņēmums iesaistījies sacensību sponsorēšanā: "Pēdējo gadu laikā Visma piedzīvojusi izaugsmi un no Ziemeļvalstīm ienākusi arī Latvijas, Nīderlandes, Rumānijas, Lietuvas un Polijas tirgū. Pašlaik atrodamies tādā attīstības posmā, kur šāds ieguldījums varētu sevi attaisnot. Mēs vēlamies tiekties pāri mūsu galveno tirgu robežām un ticam, ka Visma Ski Classics mums ļoti palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus", stāsta Moans. "Mums jau tagad ir izstrādāts plāns un dzimušas idejas, kā maksimāli izmantot šo vienošanos ar jauno sponsoru. Neieslīgstot detaļās, varu atklāt, ka mēs izmantosim šo iespēju, lai radītu slēpotājiem, skatītājiem, mūsu partneriem un klientiem pozitīvas asociācijas ar mūsu zīmolu."

Auglīga sadarbība Par panākto vienošanos sajūsmu neslēpj Ski Classics ģenerāldirektors Dāvids Nilsons (David Nilsson).

"Ski Classics ir patiess prieks sākt jaunu sadarbību ar Visma ‒ strauji augošu kompāniju, kas darbojas daudzos Eiropas tirgos, kuri ir nozīmīgi Ski Classics. Sadarbība ar Visma sāk jaunu un aizraujošu ēru Ski Classics vēsturē", norāda Nilsons.

Kā radīti viens otram Oisteins Mūens skaidro, ar ko Ski Classics sacensības piesaistījušas Visma uzmanību: "Distanču slēpošana ir ļoti populārs un augošs sporta veids. Daudzi uzņēmēji ir kaislīgi amatieru līmeņa slēpotāji, un lielai daļai šo cilvēku Ski Classics ir sezonas kulminācija. Sacensību rezultāti tiek publicēti lielākajos finanšu izdevumos, un biznesa vidē tie ir populārs sarunu temats." Kā norāda Mūens, "uz biznesa klientiem orientētam zīmolam, kāds ir Visma, iespēja kļūt par daļu no šīm sarunām ir ļoti vilinoša".

"Jūtam, ka mums ar Ski Classics ir daudz kopīga. Distanču slēpošana ir cieši saistīta ar Visma ziemeļniecisko identitāti. Tāpat kā Visma, Ski Classics piedzīvo strauju izaugsmi. Nākotnē, kad šīs sacensības kļūs vēl populārākas, to nosaukums Visma Ski Classics jau būs kļuvis pazīstams."

"Mēs sevi identificējam ar sportistiem, kuri nemitīgi tiecas kļūt labāki un atrast jaunus veidus, lai izturētu sīvo konkurenci. Gluži kā biznesā, veiksme smaida tiem, kas demonstrējuši ne vien raksturu, neatlaidību un izturību, bet arī komandas darbu un kopību", atzīmē Moans.

Visma Ski Classics 2015./2016.g. sezonā:

* Decembris: Prologs, Livinjo, Itālija: 15 km

* Decembris: La Sgambeda, Livinjo, Itālija: 35 km

* Janvāris: Jizerska Bedrichov, Čehija: 50 km

* Janvāris: La Diagonela, Sanktmorica, Šveice: 65 km

* Janvāris: Marcialonga, Trentīno, Itālija: 70 km

* Februāris: König Ludwig Lauf, Bavārija, Vācija: 50 km

* Februāris: Dobbiaco, Toblaha-Kortina, Itālija: 50 km

* Marts: Vasaloppet, Dālarna, Zviedrija: 90 km

* Marts: Birken, Lillehammere, Norvēģija: 54 km

* Aprīlis: Årefjällsloppet, Zviedrija: 65 km

Fakti un skaitļi:

* Katrās sacensībās piedalās 5000‒18000 dalībnieku.

* Paredzams, ka kopējais amatieru slēpotāju skaits sasniegs 50 tūkstošus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)