Banner 980x90

"VIRŠI-A" valsts svētku laikā dāvinās sarkanbaltsarkanās lentītes

Tuvojoties Latvijas valsts svētkiem, lielākais pašmāju degvielas tirgotājs "VIRŠI-A" jau sesto gadu turpina iniciatīvu "Nes Latvijas svētkus tālāk!". 

Tās ietvaros visās "VIRŠI-A" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās (DUS) tiks dāvinātas sarkanbaltsarkanās lentītes. Atzīmējot Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas gadadienu un godinot Lāčplēša dienu, no 9.novembra līdz pat 18. novembrim visās pilna servisa "VIRŠI-A" degvielas uzpildes stacijās ikviens klients varēs saņemt sarkanbaltsarkano lentīti.

Iniciatīva iepriekšējo gadu laikā ir radījusi lielu iedzīvotāju atsaucību, tāpēc šogad "VIRŠI-A" ir sagatavojis 10 000 metrus karoga krāsas lentītes, kuras varēs piespraust pie apģērba vai piestiprināt automašīnā.

Turpina Jānis Riekstiņš, AS "VIRŠI-A" valdes priekšsēdētājs: "Mēs priecājamies, ka mūsu ilggadējā iniciatīva "Nes Latvijas svētkus tālāk!" ir guvusi atzinību daudzu Latvijas iedzīvotāju vidū. Dāvinot karoga krāsas lentītes, mēs vēlamies kopā ar saviem klientiem atzīmēt šo Latvijas valstij nozīmīgo svētku laiku. Patriotisms mūsu uzņēmumam ir ļoti nozīmīga vērtība, tāpēc priecājamies, ka ar šo tradīciju mēs to rosinām arī savos līdzcilvēkos."

Patriotu nedēļas ietvaros, kas ilgs no 11. līdz 18.novembrim, "VIRŠI-A" klientiem ar Impulss karti tiks dāvināta atlaide 5 centu vērtībā katram degvielas litram. Lai padarītu svētkus siltākus, Lāčplēša dienā un Latvijas Republikas proklamēšanas dienā "VIRŠI-A" stacijās būs iespējams iegādāties kafiju ar īpašu svētku atlaidi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)