Banner 980x90

Aizvadīts 2016.gada Skolas lietu apmaiņas tirdziņš

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Pirms jaunā mācību gada uzsākšanas, svētdien, 28.augustā, interesenti aicināti apmeklēt Skolas lietu apmaiņas tirdziņu Limbažu Teātra mājā. Piesaistot Limbažu novada pašvaldības līdzfinansējumu, Limbažu fonds papildus skolas lietu apmaiņai bija nodrošinājis iespēju visiem apmeklētājiem iesaistīties radošajās darbnīcās.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, tajās, piepalīdzot darbnīcu vadītājai Laumai Dūmiņai, ikviens varēja izgatavot kaklā vai, kas vairāk piemērots meitenēm - ap galvu, liekamu svētku tauriņu. Šo iespēju gan bērni, gan pieaugušie izmantoja pat vairākkārtīgi, jo, izgatavojot vienu tauriņu, radās azarts izmēģināt arī citas krāsu kombinācijas. Līdz ar to tirdziņu apmeklējušās ģimenes pavisam noteikti bija gatavas sagaidīt 1.septembri ar īpašu svētku apģērba aksesuāru.

Visas dienas garumā pasākuma apmeklētāji varēja arī pamēģināt veiksmi loterijā, kurā visas lozes bija pilnas. Bija iespēja laimēt vietējo rokdarbnieču adījumus un mākslas skolu audzēkņu darinājumus. Loterijā ziedojumos saņemti 25 eiro, kas papildinās 2017.gada Limbažu fonda projektu konkursa krājkasīti.

Atnākušos ar koncertu priecēja Nikolajs Puzikovs. Par mākslinieka uzstāšanos sevišķi sajūsminājās bērni, kas aktīvi dejoja dziesmu laikā, kā arī jaunieši, kas pēc koncerta izmantoja iespēju nofotografēties kopā ar dziedātāju.

Fonda valdes priekšsēdētājas Spīdola Lielmane teic lielu paldies visiem, kas deva ieguldījumu pasākuma norisē, tādejādi sniedzot iespēju kādām ģimenēm ietaupīt līdzekļus skolas lietu iegādei, kā arī izbaudīt jauku pirmssvētku pasākumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)