Banner 980x90

Aizvadīts pirmais izlaidums RVT Limbažu teritoriālajā struktūrvienībā

Sestdiena, 4.jūlijs, PIKC Rīgas Valsts tehnikuma Limbažu teritoriālajai struktūrvienībai kļuva par nozīmīgu datumu. Šis bija pirmais izlaidums kopš Limbažu Profesionālā vidusskola kļuvusi par Rīgas Valsts tehnikuma struktūrvienību.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, sveikt absolventus, vecākus, pasniedzējus un tehniskos darbiniekus devās Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētāja 1.vietniece Ineta Zariņa.

Īpašs paldies tika pasniedzējiem Andrim Ķezberam, Andrim Vimbam un Limbažu teritoriālās struktūrvienības vadītājam Dainim Augustam. Par skaisto norāžu izgatavošanu Baumaņu Kārļa 180 gadu jubilejas pasākumam viņi saņēma Limbažu novada pašvaldības pateicības rakstu, Latvijas himnas autoram Baumaņu Kārlim veltītu grāmatu un kalendāru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)