Banner 980x90

Alojā uzvar "Vidzemes partija"

Alojas novadā uzvaru pašvaldību vēlēšanās ieguvusi "Vidzemes partija", kas apsteigusi "Latvijas Zemnieku savienību" par 0,09%, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Abas partijas jaunajā domes sasaukumā iegūs četras vietas. Par "Vidzemes partiju" savas balsis atdevuši 586 jeb 26,6% vēlētāju, savukārt par "Latvijas Zemnieku savienību" - 584 jeb 26,51% vēlētāju.

Trešo vietu pašvaldību vēlēšanās Alojas novadā ar 425 vēlēšanu zīmēm jeb 19,29% vēlētāju atbalstu un trīs deputātu vietām domē ieguvusi Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", ceturto vietu ar 12,44% jeb 274 balsīm un divām vietām domē iegūst "Vienotība", bet piekto vietu ar 11,08% jeb 244 balsīm un divām vietām domē - "Reģionu alianse".

Alojas novada domē nav iekļuvusi Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, kas ar 68 zīmēm ieguvusi 3,09% vietējo vēlētāju atbalstu, liecina CVK apkopotie provizoriskie rezultāti.

Par derīgām pašvaldību vēlēšanās Alojas novadā atzītas 2181 vēlēšanu zīmes.

CVK publicēs gala rezultātus pēc to apstiprināšanas novada vēlēšanu komisijā.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka sestdien, 1.jūnijā Latvijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās Alojas novadā kopumā nobalsojuši 2204 vēlētāji, kas ir 48,01% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)