Banner 980x90

Alojas domes deputāti lems par izglītības reformu īstenošanu

Trešdien, 26.februārī, plkst.10.00 sāksies Alojas novada domes sēde, kurā deputāti lems par izglītības reformu īstenošanu Alojas novadā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Trīs atsevišķos punktos plānots lemt par Puikules pamatskolas reorganizāciju, Staiceles vidusskolas turpmāko attīstību un Staiceles lībiešu interešu izglītības centra "Krustpunkti" likvidēšanu. Tāpat atsevišķā punktā domes deputāti lems par darba grupas novada izglītības attīstības stratēģijas izstrādei izveidošanu.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka no Alojas novada deputātu lēmuma par Staiceles vidusskolas un interešu izglītības centra nākotni domes sēdē šodien būs atkarīga turpmākā staiceliešu rīcība cīņā par Staiceles atdalīšanos no novada. Ja dome nolems īstenot reformu, kas paredz vidusskolas klašu slēgšanu Staicelē, staicelieši vērsīsies Saeimā ar lūgumu atkārtoti izskatīt jautājumu par atdalīšanos no Alojas novada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)