Banner 980x90

Alojas novadā izvēli izdarījuši 434 vēlētāji

Līdz piektdienas, 31.maija, plkst.16.00, kad bija iespējams nobalsot iepriekš, Alojas novadā nobalsoja 434 vēlētāji, kas ir 9,45% no kopējā balsstiesīgo skaita, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie dati. 

Alojas novadā ir pieci vēlēšanu iecirkņi. Visaktīvāk vēlētāji balsojuši vēlēšanu iecirknī, kas atrodas Alojas kultūras namā, kur savu izvēli izdarījuši 173 balsstiesīgie. Iecirknī "Staiceles dienas aprūpes centrs" nobalsojuši 148 iedzīvotāji, savukārt Braslavas pagasta padomē nobalsojuši 46 iedzīvotāji.

Vismazākā aktivitāte bijusi vēlēšanu iecirknī "Sabiedriskais centrs", kurā līdz šim savu balsi atdevuši 30 vēlētāji.

Alojas novadā ir 4591 balsstiesīgais.

No trešdienas, 29.maija, līdz piektdienai, 31.maijam, dažas stundas dienā pašvaldības vēlēšanu iecirkņos bija iespējams nobalsot iepriekš. Šo iespēju varēja izmantot jebkurš vēlētājs, kurš kādu iemeslu dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu dienā - sestdien, 1.jūnijā. Tāpat kā vēlēšanu dienā, arī iepriekšējās balsošanas dienās balsot bija jādodas uz to vēlēšanu iecirkni, kurā vēlētājs reģistrēts. Citā iecirknī nobalsot nevarēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)