Banner 980x90

Alojas pašvaldība ar 7500 eiro atbalstu mudinās izmēģināt spēkus uzņēmējdarbībā

Līdz pirmdienai, 2.maijam Alojas novada pašvaldība aicina iesniegt projektus biznesa ideju konkursā komercdarbības sākšanai novadā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir veicināt jaunu komersantu veidošanos Alojas novadā, motivējot iedzīvotājus sava biznesa sākšanai. Tā uzvarētāji iegūs tiesības noslēgt līgumu ar pašvaldību par finansējuma saņemšanu no Alojas novada domes komersanta dibināšanai un komercdarbības sākšanai. Konkursa īstenošanai piešķirtais finansējums ir 7500 eiro.

Pieteikumus var iesniegt fiziskas personas, kas Alojas novadā vismaz sešus mēnešus deklarējušas dzīvesvietu un kas apņemsies nodibināt un reģistrēt komercreģistrā komersantu un sākt komercdarbību. Pretendenti nedrīkstēs būt iepriekš nodarbojušies ar komercdarbību un īpašnieki jau esošam uzņēmumam.

Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties pašvaldības mājaslapā "www.aloja.lv", Alojas novada domes Attīstības nodaļā, Staiceles pilsētas un pagasta pārvaldē, kā arī Brīvzemnieku un Braslavas pagastu pārvaldēs.

Pašvaldība šādu konkursu izsludina jau trešo reizi.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)