Banner 980x90

Apkures sezonā Limbažos sakrājas aptuveni 60 000 latu parāds

Apkures sezonas beigās Limbažos parāds par siltumu parasti uzkrājas aptuveni 60 000 latu, kas vasaras sezonā tiek dzēsts gan brīvprātīgi, gan piespiedu kārtā tiek dzēsti, vēsta laikraksts "Auseklis".

Kā laikrakstam atklāja SIA "Limbažu siltums" galvenā grāmatvede Indra Dzene, Limbažos ir tikai dažas mājas, piemēram, Lauku ielā 5, Dzirnavu 6 un 8, Zāles 6a, kas par siltumu norēķinās ar vienotu maksājumu. Tas izslēdz iespēju, ka godīgie maksātāji dzēš citu iekrātos parādus par apkuri.

"Mēs apkalpojam savus 2000 abonentus, kuri ar SIA "Limbažu siltums" norēķinās bez namu apsaimniekotāja starpniecības un katrs par saviem parādiem atbild pats," laikrakstam "Auseklis" uzsvēra uzņēmuma galvenā grāmatvede.

"Limbažu siltums" juriskonsultilietvede Ingrīda Ristameca laikrakstam norādīja, ka gadā tiek iesniegti aptuveni 50 iesniegumi tiesā par parādu piedziņu. Citiem klientiem pietiek ar brīdinājumu par vēršanos tiesa, kad parāda summa tiek dzēsta. Citi savus parādus nomaksā vien pēc jau notikušām tiesas sēdēm. Patlaban tiesu izpildītājiem nodoti lēmumi kopsummā par aptuveni 40 000 latu parādu piedziņu. Lielākā parāda summa vienam klientam ir aptuveni 2000 latu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)