Banner 980x90

Apvienojot divas skolas, izveidos Limbažu Mūzikas un mākslas skolu

Valmiera, 29.okt., LETA. Ar nākamā gada 1.jūniju Limbažu Mākslas skola un Limbažu Mūzikas skola tiks apvienotas, lai izveidotu Limbažu Mūzikas un mākslas skolu, šonedēļ sēdē vienojušies Limbažu novada domes deputāti.

Faktiski skolas būs vienotas tikai administratīvā līmenī, jo mākslas un mūzikas skolas atradīsies līdzšinējās vietās – Jūras ielā 27 un Purva ielā 16.

Par apvienošanu lemts, jo Limbažu Mūzikas skola ir bez direktora kopš pēdējā vadītāja nāves un secināts, ka bez jauna vadītāja var iztikt, ņemot piemēru no citām pašvaldībām un abas skolas apvienojot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)