Banner 980x90

Ārstniecības metode, kas dod rezultātu un palīdz atgūt dzīves kvalitāti

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Muguras un locītavu kaites, osteoporoze un dažādas citas slimības, kurām līdzi nāk sāpes kaulos, apgrūtina ikdienu ne tikai vecākās paaudzes cilvēkiem. Pārvarēt šīs kaites lieliski palīdz osteorefleksoterapija, kas vienkāršoti ir "tiešs kaula kairinājums". 

Profesionāli šo metodi praksē lieto osteorefleksoterapeite Dr. Airisa Irbe. Viņa iepazīstina tuvāk: "Šī metode balstās uz atklājumu, ka kaulu nervi ir saistīti ar muguras un galvas smadzenēm, un, kairinot kaulu receptorus, iespējams ietekmēt citas organisma sistēmas un funkcijas. Kā īstai dakterei man ir vārdos neizteicams prieks, ka pacients pēc zināma procedūru skaita jūt sāpju izzušanu un dzīves kvalitātes uzlabojumu, un turpmāk osteorefleksoterapiju varam atkārtot reizi mēnesī vai divos, lai nostiprinātu iegūto rezultātu. Osteorefleksoterapijai ir kāds ļoti patīkams blakusefekts, ko ir novērojuši arī daudzi Cēsu pacienti – pēc procedūras ir mundrums, labs garastāvoklis un darbaspēju uzlabošanās."
   
Šīm sajūtām ir objektīvs iemesls – procedūras laikā ar spiedienu tiek inducētas (t.i., laistas apritē) cilmes šūnas un tās nonāk asinsritē. Līdz ar to tiek stimulēts viss organisms un zināmā mērā veicināta tā pašatjaunošanās. Tāpēc var teikt, ka osteorefleksoterapija ir perspektīva ārstniecības metode, kas sevi pierādījusi jau tagad. 
   
Cēsīs A.Irbe pieņem pacientus jau gadu. Tā laikā veselības uzlabojumus ir sajutuši daudzi pacienti. Sandra Miezīte no Drabešu pagasta stāsta, ka līdz šim vērsusies pēc palīdzības pie dažādiem ārstiem, taču jūtamus rezultātus un gandarījumu viņa piedzīvojusi tikai pēc nonākšanas pie šīs metodes. "Man mugurā ap jostasvietu bija sasēdušies skriemeļi, tie spieda uz nerviem, jo īpaši uz kāju nerviem. Tādēļ bija grūti paiet, mazgāt grīdu, kur nu vēl veikt lauku darbus, strādāt dārzā. Biju izmisumā no sāpēm. Neredzēju vairs citu izeju, ko darīt, jo bija dakteri, kas tikai uzrakstīja pretsāpju zāles, bet no tām uzlabojumus praktiski nejutu. Ieraudzīju sludinājumu un nolēmu pamēģināt arī šo variantu. Man ārstēšanās ir palīdzējusi un devusi labus rezultātus. Cik nu tas ir iespējams ar manu veselības stāvokli, tomēr esmu atguvusi dzīves kvalitāti. Tagad varu pilnvērtīgi strādāt dārzā un kustēties. Tiesa, lai sasniegtos rezultātus uzturētu, ar pāris apmeklējumiem būs par maz. Tagad vismaz reizi mēnesī dodos pie dakteres. Katra pieņemšana mani uzlādē arī pozitīvi. Ļoti priecē attieksme – daktere vienmēr mani sagaida ar smaidu, prot optimistiski noskaņot. Tādam vajadzētu būt katram ārstam." 

Pozitīva pieredze ir arī Maigai Šīrantei, kurai galvenokārt neērtības sagādājušas locītavu sāpes, taču bijušas arī citas veselības problēmas. "Jau pēc dažiem apmeklējumiem sajutos labāk. Šobrīd esmu nolēmusi, ka starp pieņemšanām paņemšu pauzīti. Tiklīdz būs nepieciešamība, tā vizītei pieteikšos atkārtoti," klāsta A. Irbes paciente, kura uzskata, ka būtu vērts aiziet uz pieņemšanu, lai katrs pats pārliecinātos par ārstēšanas metodes derīgumu un piemērotību savā gadījumā.
   
Tāpēc nesvārsties ar lēmuma pieņemšanu, ja tev parādījušas sāpēs kaulos un locītavās – tās pašas par sevi nepāries. Speciālista uzdevums ir veicināt tava veselības stāvokļa uzlabošanos, lai tu iegūtu  jaunu optimisma devu un viegluma sajūtu, ko sniedz neierobežotu kustību brīvība.
   
Osteorefleksoterapeite Dr. Airisa Irbe pieņem pacientus Valmierā, Veselības Centrā "Bastions" Bastiona ielā 24, pieteikšanās reģistratūrā pa tālruni 28692800 vai 64232318. Uz pieņemšanu var nākt bez ārsta nosūtījuma. 
 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)