Banner 980x90

Atkritumu konteineru apkārtni tīra piegulošās mājas sētnieki

Apkārtni pie atkritumu konteineriem tīra vai nu SIA "ZAAO" darbinieki vai piegulošās mājas sētnieki, vēsta laikraksts "Auseklis".

Laikraksta redakcijā saņemta vēstule, kur kāda iedzīvotāja jautā par to, kam jātīra teritorija ap atkritumu konteineriem, jo nereti tiem garām tiek aizmests radot ne vien nepievilcīgu skatu, bet arī nepatīkamu smaku.

Kā laikrakstam "Auseklis" atklāja ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste Lija Ozoliņa, šķiroto atkritumu jeb EKO punktos, kas nav piesaistīti konkrētam dzīvokļu kooperatīvam, teritoriju sakopj ZAAO pārstāvji, savukārt daudzdzīvokļu māju atkritumu konteineriem piegulošo teritoriju jāsatīra tās vietas sētniekam.

Arī SIA "Namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs Sandejs Pukšto laikrakstam apstiprināja, ka apkārtne ap konteineriem tiek tīrīta. Reizēm vien rodas domstarpības, par to, kuras mājas sētniekam tas jādara, ka konteineram piesaistītas vairākas mājas. Pukšto arī atklāja, ka tur, kur māju iedzīvotāji paši organizē sētnieku, "Namsaimnieks" netīra.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)