Banner 980x90

Ātrie kredīti – TOP aizņēmumi joprojām!

Ātros kredītus Latvijas kredītdevēju tirgus pazīst jau 11 gadus, kad kā pirmie sevi pieteica "Ferratum Bank", ļaujot Latvijas iedzīvotājiem saņemt salīdzinoši mazu naudas summu bez īpašiem noteikumiem. Ātro kredītu patēriņš kopš šī laika ir krietni mainījies – pieaudzis –, un tos būtiski ietekmējusi arī likumdošana. Vai Tu zini, kas ir ātrie kredīti, kā tos iespējams iegūt, kādās situācijās tiem dot priekšroku un kā ātro kredītu salīdzināšana pie Comparo.me var atvieglot šādu kredītu saņemšanas procesu? Turpini lasīt rakstu un noskaidro galveno informāciju par ātrajiem kredītiem!

Pēdējos gados informācija par ātro kredītu piedāvājumiem pieejama teju ik uz soļa, bet reti kurš no aizdevējiem izskaidro, kas īsti ir ātrie kredīti un ko par to der atcerēties ikvienam, kurš plāno savas saistības, aizņemoties tieši šādu kredītu.

Kas ir ātrie kredīti?
Ātrie kredīti pieder īstermiņa aizdevumiem, un tos raksturo dažādi noteikumi, kas saistīti, piemēram, ar:
kreditētāju. Lielākoties šāda veida aizdevumus izsniedz nebanku sektora aizdevēji. Ātro aizdevumu skaits šobrīd pārsniedz 20, tādējādi radot plašu tirgus sektoru. Būtiski, ka atmaksas noteikumus katrs kreditētājs nosaka pats;
atmaksas norisi. Atmaksā ietilpst tādi priekšnoteikumi kā procentu likme un atmaksas periods. Tā kā ātrie kredīti ir īstermiņa aizdevumi, to atmaksas periods ir salīdzinoši mazs, un nereti, iegūstot pirmo ātro kredītu pie konkrētā aizdevēja, pirmajam aizņēmumam netiek piemērota atmaksas likme;
ķīlu. Būtisku atšķirību rada fakts, ka šāda veida aizdevumu saņemšanas gadījumā nav jānorāda ne ķīla, ne galvotājs. Tāpat pastāv arī ātrie kredīti, kurus izsniedz, ļaujot nenorādīt darbavietu un ikmēneša ienākumus.

Un kā ar iemesliem, kuru dēļ cilvēki galvenokārt izvēlas dot priekšroku šādiem īstermiņa aizdevumiem? Par to lasi raksta turpinājumā!

Kad vērsties pie ātro kredītu aizdevējiem?
Nepieciešamības katram cilvēkam ir savas, taču ne vienmēr to rezultātā skartās izmaksas ir iespējams apmaksāt pašu spēkiem. Kā rīkoties šādās situācijās? Var palīdzēt ātrie kredīti. Tos lielākoties cilvēki izvēlas, lai:
• segtu neparedzētus izdevumus, ko varētu saistīt ar dažādiem ārstniecības izdevumiem, neplānotu svarīgu preču iegādi u.c.;
• veiktu remontdarbus, piemēram, izremontētu pāris istabas, nopirktu kādas jaunas mēbeles vai nomainītu logus;
• dotos ceļojumā. Nereti, lai arī šādiem mērķiem ātrie aizdevumi nav paredzēti, tie tiek saņemti, lai realizētu senus mērķus un sapņus kar došanos kādā tuvākā vai tālākā izbraucienā ar ģimeni un draugiem;
• lai izdzīvotu līdz nākamajai mēnešalgai, jo nereti, kad iztērēti visi ietaupījumi, ar to nepietiek, lai segtu konkrētus izdevumus, un tad palīdzēt var tieši ātrie aizdevumi. 

Ātro kredītu saņemšana ir pavisam ērts un ātrs process. Nereti šāda veida aizņēmumus iespējams saņemt vien 10–15 minūšu laikā, ja vien pieprasījums pēc naudas summas iesniegts aizdevēju darba laikā. Lai paātrinātu īstā aizdevēja atrašanu, palīgs ir kredītu salīdzināšana. Kas tas ir un kādēļ var noderēt?

Ātro kredītu salīdzināšana Comparo.me
Salīdzināt ātros kredītus iespējams pie dažādiem uzņēmumiem, tostarp Comparo.me un Latvijas kredītu centrs. Kā darbojas šādi salīdzināšanas portāli?
Ienāc! Apmeklē Comparo.me mājaslapu un izvēlies konkrēto kredīta veidu. 
Atrodi! Kad esi noskaidrojis, kādu kredīta veidu vēlies saņemt, izlasi nelielu aprakstu par to, lai saprastu, vai tā tiešām ir īstā izvēle esošajā situācijā.
Atzīmē! Lai atrastu starp TOP aizdevējiem atbilstošāko, atzīmē tos noteikumus, pēc kuriem veikt atlasi. Tas sastādīs kredītdevējus no izdevīgākā uz salīdzinoši neizdevīgāko variantu, ļaujot Tev saprast, kuram kredītdevējam dot priekšroku.

Pēc tam dodies uz kredītdevēja mājaslapu, veic reģistrāciju un nosūti pieprasījumu, lai saņemtu vēlamo naudas summu!

Ātros kredītus izsniedz dažādi kredītdevēji, tostarp Altero, Mogo, Bino un Latcredits, bet visu šo kredītdevēju piedāvājuma izskatīšana individuāli var prasīt daudz laika, tāpēc ieteicams izmantot salīdzināšanas portāla Comparo.me piedāvājumu. Ienāc un izvēlies rūpīgi, lai atmaksājot aizdevumu nenāktos saskarties ar neplānotiem izdevumiem! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)