Banner 980x90

Augustā Limbažos notiks pludmales volejbola turnīrs "Tēvi un dēli"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 6.augustā Limbažu Lielezera pludmalē notiks pludmales volejbola turnīrs "Tēvi un dēli". Ierašanās uz turnīru paredzēta līdz plkst.10.45. turnīra sākums paredzēts plkst.11.00, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Turnīra starta grupas:

*tēvi un dēli;
*tēvi un meitas;
*mātes un meitas;
*mātes un dēli.

Turnīra finālā tiksies visu grupu pirmo vietu ieguvēji, lai noskaidrotu visa turnīra "Tēvi un dēli" uzvarētājus. Turnīrā apbalvos visu grupu 1.  - 3.vietu ieguvējus.

Turnīram iespējams pieteikties līdz otrdienai, 2.augustam pa e-pastu olimpiskais@limbazi.lv, norādot dalībnieku vārdu, uzvārdu un telefona numuru. Dalības maksa noteikta 7 eiro no komandas.

Noslēgumā paredzēts atpūtas vakars. 

Sīkākai informācijai aicina zvanīt pa tālr.26564100 (Sandis), 26334664 (Baiba).
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)