Banner 980x90

Automašīnu sadursmē Katvaru pagastā divi cietušie

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Pirmdien, 12.decembrī, ap plkst.13.00, Limbažu novadā, Katvaru pagastā, autoceļa Limbaži – Aloja 12.kilometrā notika 1980.gadā dzimuša vīrieša vadītās automašīnas "Mercedes Benz C200" sadursmes ar 1996.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu "VW Touran".

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Gulbe, sadursmes rezultātā cieta "VW Touran" vadītājs un "Mercedes Benz" pasažiere – 1990.gadā dzimusi sieviete, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 75 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 12 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (reģistrētas divas zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti četri mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi). 

Reģistrēta informācija par 15 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un deviņi noziedzīgi nodarījumi pret personas dzīvību un veselību. 

Reģistrēta informācija par 16 ceļu satiksmes negadījumiem. 3negadījumos cietuši pieci cilvēki. Reģistrēts viens gadījums, kad automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā. Par ātruma pārsniegšanu sastādīti 27 administratīvā pārkāpuma protokoli, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 69 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)