Banner 980x90

Autoskola "Autoprieks" – kas vairāk par vienkārši teorētisko apmācību

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzīve nereti pierāda, ka mācību laikā iegūtā informācija nav 1:1 ar praksi otrpus izglītības iestādes logiem jeb ārpasaulē. Piemēram, atceroties pirmo klasīšu matemātikas uzdevumus, diez vai Tev gadītos satikt Jānīti un Pēterīti, kas savā starpā cenšas sadalīt 1000 ābolus tā, lai arī Ilzītei paliek pāri 400 āboli. Lai arī tas būtu visnotaļ interesanti, tomēr varbūtība ir niecīga. Tāpēc autoskola "Autoprieks" pulcē tikai kvalificētus speciālistus ar vairāku gadu pieredzi, atrodoties uz ceļiem gan savā spēkratā, gan apmācot topošos autovadītājus, lai nodrošinātu Tev pēc iespējas objektīvākus ieteikumus. 

Viņi teju katru teorijas punktu spēj balstīt ar spilgtiem piemēriem no dzīves, lai Tu izvairītos no kļūdām, ko pieļāvuši citi. Negadījumi, noteikumu neievērošana, braukšanas ētikas nepiekopšana, nedienas ar ceļu policistiem, tehniskas kļūmes, zīmju sajaukšana – šie visi faktori pavisam īsā mirklī spēj apdraudēt citus ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī nodrošināt Jums neparedzētas izmaksas sodu segšanai. Iedomājies, cik daudz likstu un izdevumu Tu ietaupīsi, saņemot šo informāciju no instruktoriem!

Daudzveidība jeb durvis atvērtas ikvienam
Neatkarīgi, vai Tu tik tikko sasniedzi 16 gadu vecumu vai arī Tu pirms 10 gadiem esi ieguvis kādu no pirmā līmeņa autovadītāja tiesībām, autoskola "Autoprieks" viennozīmīgi noderēs. Tu vienlaicīgi varēsi iziet divas apmācības – teorētiskās un praktiskās – kādā no 9 dažādām standarta kategorijām: A, B, BE, C, CE, D, DE, 95, ADR. 

Iespējams, Tevi interesē profesionāli apgūt traktortehnikas vadību? Tā kā šīs prasmes ir svarīgas daudzos celtniecības, lauksaimniecības un mežu apsaimniekošanas darbos, autoskola "Autoprieks" piedāvā Tev iegūt šīs prasmes 6 dažādās kategorijās:
- A kategorija – komunālā pašgājēja traktortehnika, kā arī universālās pašgājējmašīnas (pilna masa līdz 7500 kg);
- B kategorija – universālās pašgājējmašīnas, traktori, buldozeri;
- C kategorija – pašgājēji iekrāvēji un ekskavatori;
- E kategorija – autogreideri;
- F kategorija – meža apsaimniekošanas (izstrādei, uzkopšanai) mašīnas;
- G kategorija – ceļu būves mašīnas.

Visas traktortehnikas apmācības ietver  reģistrāciju autoskolā, dokumentu un apmācību kartes noformēšanu, teorētisko apmācību, praktiskās apmācības un skolas eksāmenu.

Komunikācija ir pirmais solis uz panākumiem 
Ja lasi šo rakstu, Tu jau esi ceļā uz jaunu autovadītāja braukšanas apliecības iegūšanu savā īpašumā. Nākamais pakāpiens ir reģistrēšanās kursiem. Lai uzzinātu visu nepieciešamo informāciju un izlemtu, kurā laikā un filiālē Tev būs izdevīgāk praktizēties, atliek tikai sazināties ar uzņēmuma pārstāvjiem. 

Sasniedz autoskolu "Autoprieks", izmantojot šos kontaktus:
- mājaslapa www.autoprieks.lv 
- tālrunis 67210099
- e-pasts: info@autoprieks.lv

Piesakies šodien un jau drīzumā Tu tieksies pretim panākumiem, vadot kādas kategorijas transportlīdzekli!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)