Banner 980x90

Balvu "Gada jaunietis 2015" saņem Marta Ceriņa

Foto: limbazi.jpg
Foto: limbazi.jpg

Piektdien, 11.decembrī, Limbažu Bērnu un jauniešu centrā notika "Gada jaunietis 2015" apbalvošanas ceremonija. Balvas tika pasniegtas kopumā desmit nominācijās, un titulu "Gada jaunietis 2015" ieguva Marta Ceriņa.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola, citās nominācijas balvas saņēma: Lauma Dūmiņa – Gada dejotājs, Egils Zaķis – Gada aktieris, Ints Mančass – Gada modes ikona, Annija Zaķe – Gada mūziķis, Patrīcija Eglīte – Gada mākslinieks, Lauma Umule – Gada literāts, Patrīcija Karlīna Roshofa – Gada sportists, Ance Muceniece – Gada skolēns.

Balvu nominācijā Limbažu novada Gada jaunietis pasniedza Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētājs Didzis Zemmers. Pirmo reizi tika pasniegts īpaši Gada jaunietim izgatavots apbalvojums un naudas balva. Uzrunājot pasākuma dalībniekus, D.Zemmers uzsvēra, ka atceroties Dziesmu un deju svētkus, sasniegumus mākslā un mūzikā un panākumus Latvijas Jaunatnes olimpiādē, Limbažu novada pašvaldība lepojas ar saviem jauniešiem.

Marta Ceriņa atzina, ka balva "Gada jaunietis" viņai ir pārsteigums. Jāpiebilst, ka dienu vēlāk M.Ceriņa saņēma arī balvu "Limbažu novada Sporta laureāts 2015" vieglatlētikā. Jauniete ikdienā aktīvi darbojas Jauniešu domē, piedalās dažādu pasākumu rīkošanā un daru visu, kas padodas un visu, kas patīk. M.Ceriņa mudināja citus jauniešus kļūt aktīvākiem, visu darīt no sirds un novēlēja: "Vairojiet labo, tad arī paši jutīsities labi!"

Limbažu Jauniešu dome balvu pasniegšanu aktīvākajiem, radošākajiem un atraktīvākajiem jauniešiem rīko jau septīto gadu. Limbažu novada jaunatnes lietu speciāliste Simona Putniņa pastāstīja, ka pretendenti balvu saņemšanai tika noskaidroti iepriekšējā balsošanā.
"Vispirms notika aptauja, kurā Limbažu Jauniešu dome aicināja ieteikt kandidātus apbalvojumu saņemšanai, bet pēc tam sekoja balsošana par 5 katrā nominācijā visbiežāk minētajiem pretendentiem," paskaidroja S.Putniņa, piebilstot, ka šogad balsojumā piedalījušies ap 300 respondentu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)