Banner 980x90

Baumaņu Kārļa laukumā iedegta Limbažu pilsētas Ziemassvētku egle

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv

Svētdien, 29.novembrī, plkst.17.00, Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers Baumaņu Kārļa laukumā iededza Limbažu pilsētas Ziemassvētku egli, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala.

Pirms egles iedegšanas mazie limbažnieki ar vecākiem devās jautrās rotaļās ar Vinniju Pūku un viņa draugu Sivēntiņu un kopā meklēja pazudušo medus podu. 

Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers izteica pateicību limbažniekiem ar kuru līdzdalību Limbažu pilsētas svētku Lielās izsoles laikā tika savākti līdzekļi egles dižstāda iegādei. Novēlēja, lai piepildās mūsu sapņi un cerības, lai visiem ir veselība un pietiek mīlestība, gan priekš mūsu tuvākajiem, gan pilsētas.


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)