Banner 980x90

Beļaunieks pieņēmis "Ice bucket challenge" izaicinājumu


Ceturtdien, 25.septembrī, plkst.14.30 pie Limbažu strūklakas Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētājs Māris Beļaunieks un Limbažu novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Mārīte Saulīte pieņems labdarības akcijas "Ledus spainis" izaicinājumu un aplies sevi ar ledus aukstu ūdeni, kā arī ziedos naudu Limbažu novada slimajiem bērniņiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Rita Ozoliņa, Limbažu novada domi un īpaši Beļaunieku un Saulīti labdarības akcijā iesaistīja TDA "Katvari".

Akcijas kulminācijā piedalīties aicināti visi interesenti. Ziedot naudu bērniņiem būs aicināti arī visi klātesošie, kā arī Ziedojumu kastīte Limbažu novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā (Rīgas ielā 16, 1. stāvā) vēl atradīsies visu oktobra mēnesi.

Ozoliņa arī atklāja, ka pašvaldība ir izdomājusi, ko aicinās turpināt savdabīgo akciju, kas šovasar ieguvusi lielu popularitāti. Ko Limbažu novada pašvaldība izaicinās varēs uzzināt pasākuma laikā.

Video: TDA "Katvari" piedalās "Ledus spaiņa" akcijā un izaicina Limbažu novada pašvaldību piedalīties "Ice bucket challenge"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)