Banner 980x90

Bērniem – tikai labākās mēbeles

Vienmēr vecāki savām atvasēm cenšas sniegt visu to labāko. Septembris, kā jau jaunā mācību gada sākums, bieži ir arī bērnistabas iekārtošanas laiks. Tāpēc mēbeļu veikalos "4 istabas" bērnistabu sortiments ir tieši tik liels, lai atrastu savai atvasei nepieciešamo, funkcionālo un dizainiski pievilcīgāko.

Lai bērns ērti justos mācību un atpūtas procesā savā istabā, nav vajadzīgs nekas daudz. Mēbelēm ir jābūt ļoti funkcionālām un ērtām. Ja vēlaties iegādāties funkcionālu un dizainisku bērnistabas iekārtu, tad veikalos "4 istabas" piedāvājam izvēlēties kādu no jaunākajām sērijām "GUMI", "BONTI" vai "LORENTO", kurās ir padomāts par visu. 


Veikalu "4 istabas" piedāvājumā bērnistabas sistēmām tiek izmantots vācu kvalitātes "Pfleiderer" firmas materiāls, kas nodrošinās mēbelēm ilgu mūžu. Tāpat arī bērnistabu iekārtu ražotājs ir ieguvis starptautiskās "FIRA International Limited" mēbeļu testēšanas kompānijas sertifikātu par mēbeļu drošību un izturību, kā arī ieguvis sertifikātu "CertiPUR", kas apliecina materiālu izcelsmi no dabīgām izejvielām.

Veikalu "4 istabas" jaunākajām bērnistabas sistēmām ir ļoti plašas krāsu variācijas, kuras noteikti izdosies pieskaņot telpas interjeram. Šajās kolekcijās ir izmantotas īpaši košas krāsas un toņi. Piemēram, vienai no mēbeļu veikala "4 istabas" sistemām "BONTI" ir pieejami 18 dažādi moduļi, kurus iespējams kombinēt 5 dažādās krāsās.


Cena
Lai šajā bērnistabu sezonā atrisinātu problēmu un ikviens varētu atļauties iegādāties kvalitatīvu preci, mēbeļu veikalos "4 istabas" Valmierā, Cēsīs un Limbažos no 10. augusta līdz 8. oktobrim tiek piedāvātas bērnistabu iekārtas par īpaši pievilcīgām cenām. Netici? Pārbaudi to mūsu interneta veikalā www.4istabas.lv vai nāc uz mūsu veikaliem, un mēs palīdzēsim Jums realizēt savas ieceres!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)