Banner 980x90

Birža piemēro uzraudzības statusu AS "Brīvais vilnis"

Uzņēmuma "Brīvais vilnis" komentārs pievienots 5.rindkopā

Biržas "Nasdaq Riga" valde otrdien, 5.maijā, nolēma nekavējoties piemērot uzraudzības statusu AS "Brīvais vilnis", liecina biržas paziņojums.

Birža uzraudzības statusu piemēro saskaņā ar Biržas noteikumu "Par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos" 20.1.2. punkta 5. apakšpunktam, kas nosaka, ka Birža uzraudzības statusu piemēro, ja Emitents neievēro Biržas Noteikumos noteiktās regulāri sniedzamās informācijas iesniegšanas termiņus un kārtību.

AS "Brīvais vilnis" līdz 5.maijam nav iesniedzis biržā 2014.gada revidētu gada pārskatu.

Uzraudzības statusa piemērošana nepieciešama, lai piesaistītu tirgus dalībnieku uzmanību.

Kā aģentūrai LETA atzīmē uzņēmuma valdes loceklis Māris Trankalis, revidēto pārskatu plānots iesniegt šī mēneša laikā. "Nekas ārkārtējs nav noticis. Pārskatu iesniegsim maijā. To esam saskaņojuši gan ar biržu, gan ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju. Līdz šim to nevarējām izdarīt dažu formālu iemeslu dēļ."

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka zivju pārstrādes uzņēmums AS "Brīvais vilnis" aizvadītajā gadā strādājis ar peļņas un apgrozījuma kritumu, kas skaidrojams ar nestabilo ekonomisko situāciju Krievijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)